Badr Hari belooft zich goed te gedragen

Badr HariBadr Hari (29) heeft in zijn laatste woord maandag tegen de rechters in Amsterdam gezegd dat ze hem na dit strafproces nooit meer zullen zien als verdachte in een rechtszaal. Hij is niet van plan ooit nog zijn zelfbeheersing te verliezen, zegt hij volgens de NOS.

‘Ik sluit een periode af waarin mijn kracht mijn zwakte is geweest. Vanaf nu zal mijn kracht alleen nog mijn kracht zijn, binnen en buiten de ring. U zult mij hier nooit meer terugzien.’

De 29-jarige kickbokser staat terecht voor acht gevallen van mishandeling en één verkeersdelict. (Bron/ lees verder: de NOS)

Highlight & Tribute Badr Hari:

7 REACTIES

  1. Hoop van harte dat deze vechtmachime langdurig wordt opgesloten. Hij probeert nu strafvermindering te krijgen door excuses aan te bieden en dat hij dit nooit meer zal doen. Niet geloven en opsluiten. Wij moeten beschermd worden tegen dit gewelddadige tuig.

  2. Badr, je bent een held. Eindelijk iemand die weet hoe hij de rijke onbeschofte doorgesnoven schooiers in Amsterdam moet behandelen. Ik hoop van harte dat je binnen een korte tijdsbestek op vrije voeten bent zodat we weer van je wedstrijden kunnen genieten!

  3. Hells Angels, Satudarah, No Surrender etc… Het huppelt vrolijk rond, maar Badr willen ze 4 jaar opsluiten. Nu vind ik dat hij zeker straf verdient, maar er wordt in Nederland zonder schaamte met 2 maten gemeten.

  4. ik wou ook graag iets kwijt wand ik zit ook diep in de problemen ik wordt zwaar getreiterd
    door de aivd terwijl ik nooit niks verkeerd heb gedaan gewoon zomaar ik snap er niks van wat ze met mij allemaal aan het doen zijn maar ik vrees soms voor het ergste wat een gevaarlijk instantie
    niet normaal meer heeft iemand soms een tip

  5. Kijk, juist het schorem van het laagste soort en allooi zien in deze terrorist een held. Daarom ook is er zo ene haat niet alleen jegens Marokkanen maar ook tegen de Islam. Eigenlijk wel jammer dat deze Marokkaanse terrorist in Nederland woont; had hij zoiets in Spanje of Italie geflikt, dan had de maffia hem wel weten te vinden en zijn kop eraf getrokken. Een loser en terrorist. Werk aan de winkel voor de CIA.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.