Amrabat dolgelukkig met nieuwe club

44

Nordin AmrabatNordin Amrabat is dolblij met zijn winterse transfer naar het zonnige Málaga. Donderdag werd zijn transfer wereldkundig gemaakt aan de pers, bericht ELFVoetbal.

De Marokkaans international is vol vertrouwen en wil zijn team helpen aan doelpunten. “Ik heb met Ibrahim Afellay, Mounir El Hamdaoui en Albert Riera gepraat en ze hebben me overtuigd om voor Malaga te kiezen”, zegt hij in de Spaanse pers.

In eerste instantie wordt de Marokkaan verhuurd voor een half jaar. Málaga heeft echter in het contract een optie opgenomen om hem na de zomer definitief te kunnen overnemen. Bij zijn nieuwe club komt hij Mounir El Hamdaoui tegen. (Bron/lees verder: ELFVoetbal)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.