Vissers uit EU kunnen aan de slag in Marokko

Haven EssaouiraDe Marokkaanse regering heeft ingestemd met de verlenging van een visserijakkoord met de Europese Unie. Hierdoor kunnen onder andere Nederlandse vissers snel aan de slag voor de kusten van Marokko. Dat meldt de Volkskrant.

Afgelopen week heeft het marokkaans parlement ingestemd met het verlengen van het visverdrag tussen Marokko en de EU.

Nederlandse vissers mogen er jaarlijks bijna 25.000 ton vis vangen. Het visverdrag is van toepassing op meer dan honderd visserschepen uit 11 EU-lidstaten en duurt 4 jaar. De EU maakt jaarlijks 40 miljoen euro over voor de visrechten. (Bron/ lees verder: de Volkskrant)

Beelden uit de haven van Essaouira:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.