Marokkaans toneel over omgang met homo-gevoelens

142

Fahd LarhzaouiVandaag gaat het autobiografisch toneelstuk Schijn van acteur Fahd Larhzaoui in première. Het toneelstuk gaat met name over zijn omgang met homoseksuele gevoelens, meldt dagblad Het Parool.

De 35-jarige Marokkaan is zelf in Nederland geboren, zijn ouders in Marokko. Hij was getrouwd, had een groot appartement en was gelukkig. Tenminste, zo leek het. Tijdens een rondleiding van zijn vrouw door hun nieuwe huis: “Kijk lieverd, hier is de kast. Daar zit ik in”

Elf jaar geleden durfde Larhzaoui voor het eerst over zijn homoseksuele gevoelens te praten. Hij vertelde het aan zijn moeder en vrouw, en al snel volgde de rest van de familie. Met de buitenwereld werd er niet over gesproken.

Daar komt nu verandering in, want zondag gaat Schijn in theater Bellevue in Amsterdam in première. (Bron/ lees verder: Het Parool)

1 REACTIE

  1. heel goed dat dit onder de aandacht wordt gebracht, dat er maar vele marokkaanse jongens uit de kast moge komen, werd wel tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.