Katy Perry past kwetsende videoclip aan

Kay Perry beledigd moslimsIn de nieuwste videoclip ‘Dark Horse’ van zangeres Katy Perry was een aantal seconden lang te zien hoe een man met een ketting met Allah erop wordt veranderd in zand. Waarom de man in de clip een hanger met Allah erop moest dragen is niet bekend gemaakt.

Echter, de videoclip van de zangeres ging viral onder moslims. In nog geen zes dagen tijd haalde een online petitie om de video te verwijderen van Youtube meer dan 65.000 handtekeningen.

Aan deze oproep lijkt nu gehoor te zijn gegeven. De video is donderdag aangepast; de ketting is in de nieuwste versie verdwenen. De commotie lijkt de zangeres goed te hebben gedaan; de video is al meer dan 37 miljoen keer bekeken sinds hij op 20 februari uitkwam.

Bekijk het fragment zonder de ketting hier op (1 minuut 13)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.