‘Marokkaanse hoeren’ aan schandpaal op Facebook

Facebook Pagina MarokkaanseHoerenBinnen korte tijd kreeg de Facebook pagina “Marokkaanse hoeren” meer dan 10.000 likes. Verschillende Marokkaanse meisjes die zich “sletterig kleden”, “naaktfoto’s op het internet gooien” of “hun lichaam verkopen” werden aan de schandpaal genageld.

In sommige gevallen door de moderator voorzien met keiharde teksten als “Geld afhalen die ze verdient als een hoertje te zijn typische Marokkaanse hoeren”.

De pagina is binnen korte tijd door Facebook offline gehaald.

Hieronder een aantal reacties op de pagina:
Facebook pagina offline gehaald (2)

facebook pagina offline gehaald

76 REACTIES

 1. Erg hoor,hoor dit schandelijke dat die vieze Marokkaanse meisjes gaan met die vieze lelijke enge negers,ze hebben totaal geen smaak dat je met een vieze lelijke zwarte op foto gaat schande

 2. Marokkaanse meiden zijn slecht bezig je kan met alles gaan maar met een vieze lelijke neger dat gaat heel ver negers hebben kleine lullen dikke lullen zijn meestal kleine lullen.. schandelijke dit schaam je negers stinken en zijn vies en smerig en oor lelijk.

  Mannen uit Marokko hebben van alle mannen ter wereld het langste geslachtsdeel.

  Official The World Penis Size 2013

  De penis: 16,10 – 17,95 centimeter
  De mannen die gemiddeld de grootste penis ter wereld hebben vind je toch het meest in Arabische landen. Maar ook een aantal landen in Europa en Zuid-Amerika hebben dit soort mannen in huis. De volgende landen op een rijtje. Soedan (16,47), Hongarije (16,54), Libanon (16,82), Colombia (17,13), Venezuela (17,20), Ghana (17,31) en Ecuador (17,77). De gemiddeld grootste penis ter wereld is te vinden in Marokko(17,95).

  Bron http://www.worldsizepenis.blogspot.com

 3. De grootste varkens zijn Marokkanen en de vrouwen zijn de grootste hoeren uit Marokko ze hebben hoofddoekje op maar hebben al veel mannen geneukt ook door mannen die hub opa konden zijn. Iedereen haat Marokkanen omdat ze liegen en stelen en schijnheilig zijn. Negers zijn niet zo als mokros

 4. […] voor zijn waarschuwing is de Facebookpagina Marokkaanse Hoeren, die maandag voor de nodige ophef zorgde. (Bron/ lees verder: […]

 5. Zulke vrouwen zijn zondige misdadigers die een Genadeloze nekslag verdienen hetzelfde geldt voor de hond die deze facebook-pagina heeft gemaakt!

 6. Er zijn genoeg zondes die ze kunnen doen als ze willen en als ze dit willen doen dan moeten ze dat doen op een plek waar Allaah hun niet kan zien! Dat is tussen hun en hun Schepper,maar dit verdient een voorbeeldstraf voor anderen want het geeft een slecht en vervuild beeld over de vrome hijaabdragende moslima’s van wat de ziekelijke krankzinnige Europees beschouwt al modern en tijdloos een vrouw als vleselijk lustobject AL WARE HET JOU MOEDER het kan mij niet schelen wij zijn Moslims er zijn grenzen en dit is een grens die wordt overtreden

 7. Khalid, even los van de strakke plasser die je kennelijk krijgt van nekslagen en voorbeeldstraffen, je maakt me wel nieuwsgierig.
  **
  Wat voor plek is het waar een echte supermoslim als jij gelooft dat “Allaah je niet kan zien?”
  **
  Of was de bloedtoevoer naar je hoofd even afgesneden door het uitleven in je islamitische SM fantasie?

 8. Marokkaans volk echt een verrot volk, huilen dat ze gediscrimineerd worden. Ben zelf een donkere jongen en geniet er van als die marokkaanse meiden met niet marokkanen gaan. Dan worden ze uitgescholden door die criminele jongens want ze kunnen er niet tegen.
  Vieze golddiggers die marokkaanse wijven sprongen op je lul zodra je ze een gucci tas belooft

 9. als je de kkr ballen hebt moet je jou hoofd er bij doen a hmara jij geeft onze volk een kkr kkr slechte naam als ik je zie wollah k trek die kkr hoofddoek van je hoeren kop af k mishandel je daar naar de tering wil je lul doe kk paal in je kont

 10. Om te zeggen dat negers echt lelijk zijn is het een racistische leus. want in ieder ras heb je lelijke en mooie mensen. Dus ga geen lelijke dingen zeggen van onze ras ik heb een hekel aan zulke mensen. Wat je hier in Nederland ziet over marokannen is een gevolgen van hun eigen interne politiek van in de jaren zestig toen zij arbeiders van marocco binnen halen nu moeten zij de loon betalen voor de profijten die zij hebben gemaakt. Maar als iemand begin te praten dat in marocco de grootste lullen zijn en dat negers lelijk zijn zou wel typisch marokaanse gedachte goed racistisch en achter in ontwikkeling. Als het inderdaad zo goed was in Marocco dan zou jullie niet hier in Nederland komen. In contrast daarop wij kennen hollanders 500 jaar geleden voordat Marokanen dromen om in Nederland te komen. En wij leven passief met hen de Hollanders en Nedrelanders. Ik wil echter niks kwijt met het zeggen dat marokaanse meiden iets verkeer doen op het gebied van hoererij maar gemiddeld zijn er toch meer hoeren in Nederland dan overal op de wereld en dan bedoelde ik niet een specifieke volk, maar zodra je een Nederlandse pasport hebt dan ben je een Nederlander en dat gedoe over een specifieke volk moet echt stoppen Wij zijn een volk en we moeten gezamelijk voor elkaar komen en niet steeds op marokaanse of turkse of Antilliaanse mensen stellig zwart maken.

 11. Ik heb zelf een religie die in een god geloven. Maar wij dwarsbomen geen volk en wij zijn stellig niet racistisch. Wij komen op voor een gezamelijk beleid en wij hebben het echt met de armen. wie in ons naam de Hazwaian Kingdom iets verkeerd doen worden echter eruit gegooied. Wij hebben totaal geen woord aan hen die neger zwart maken of racistische leuzen op internet plaatsen bedoeld om de andere mensen op te ruien tegen Afrikaanse rassen. Wie deze dingen doet in de naam van welke god dan ook zal zien dat ze echter naar de Hel gaan Allah of Hazwa zoals wij hem noemt heeft geen geduld met racisten. En vooral als het een zwarte zelf betreft een marokaan is een zwarte man en afkomstig uit Afrika wat denkt echter dat is is een blanke vanwege zijn lichte kleur?

 12. Tot mijn grote spijt moet ik toch wel bij de noord afrikaanse jonge dames constateren dat zij een negroide jongen boven een marrokaanse prefereren wanneer het aankomt op geslachtsgemeenschap.
  Maar is dit nou de reden dat de meisjes zich moeten schamen of is dat omdat zei tegen de koran in gaan, door zich al gauw te laten nemen voor een designer tas,

  Gr abdel schwampie

 13. Marokaanse meisjes neuken kk makkelijk voor geld, je hoeft ze ff een paarse briefje telate zien en hun kut is al nat.heb onlangs zo een marokaanse slet genaaid in VIP met hoofddoek .

 14. Er zijn goeie en slechte marokkaanse meisjes
  dat heb je in elke volk en of ze met een donkere iemand gaan of blanke iemand een marokkaanse meisje is afkomstig van marokko en marokko ligt niet in europa ligt in africa en africakanen zijn allemaal bruin dat toevallig in noord africa beetje anders is qua huidskleur betekend niet dat ze geen afrikaan meer zijn dus niet zeggen neger ditdat ookal mag ik eerlijk gezegd heelveel negers ook niet maarja we zijn allemaal mensen maarja jammer genoeg dat de marokkaanse dames hun eer zijn verloren en ook voor andere verpesteb

 15. Marokkaanse meiden zijn gewoon fucking hoeren. Stel roddelende kutjes en denken dat ze alles kunnen. Ik heb zelf meiden gezien die een hoofddoek dragen en dan tegelijkertijd kleren aan hebben waarbij hun borsten gewoon zichtbaar zijn. Dan watvoor respect heb je naar je geloof toe. Zoeken deze meiden aandacht. Je brengt je ouders te schande en niet te vergeten JEZELF.

 16. Marokannen zijn gewoon jaloers op negers hun lullen en doen alsof ze grote hebben maar hebben niets ze hebben zelf kleine penissen van 13 cm en zijn smerig en vandaar willen ze niet dat hun dochter me neger trouwt omdat die mooier schoner sterker zijn en grotere lulllen hebben

 17. Toen ik de op de surinaamse forum ging. Toen zag ik nog voorbij lopen advertenties van marokkaanse meiden die al 20 jaar zijn en die echt naar sex zoeken en ik vind het zo smerige bah! Marokkaanse vrouwen zijn de grootste hoeren en ben er best wel van geschrokken.

  Dit stond er allemaal in de advertentie.
  Schandeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

  Hey heren,

  Ik ben 20 jaar oud en het wordt tijd dat ik me maagdelijkheid kwijtraak
  Ben al jaren geil en kan nu echt niet meer wachten.
  Ik heb een grote ass en volle borsten maar heb ook volle benen een een buik.
  Wie een dikke meid kan handelen moet bij mij zijn.

  Mail me : anissa20@outlook.com

 18. Marokkanen en Turken en die domme Nederlanders zijn allemaal dom achter volk. Ik bemoei zelf niet met de Nederlanders van hier. Ze gaan allemaal vreemd en kan er best wel om lachen hoor! Trouwen op WET is een soort wurg contract.

  Zo dom zijn die Marokkanen en Turken geworden. Als sta ik in de rij ik heb interesse in mensen die mij aanspreken, ze praten altijd over die en zus en huis probleem. Ik ben totaal niet geïnteresseerd.

 19. Jullie praten teveel, je moet je niet bemoeien met andermans leven . Er zijn zijn zoveel nationaliteiten op de wereld. En iedereen die geen kinderen heeft nu makkelijk praten maar over een jaar of 20 niet meer omdat kinderen zelf kiezen met wie ze omgaan. Hoop voor ons allemaal.

 20. Maroc vrouwen vallen sowieso op grote neger lullen. Dit was toch al bekend? Ewa jullie zijn kanker dom. Ik ben algerijn en heb zelf negerin geneukt. Gewoon neuken, man. Wat stressen jullie. Ik neuk elke ras, zwart, geel, alien, elke ras dat kutje heeft. Gewoon naaien die punani. Syrische en eriterese vrouwen komen massaal naar Nederland, ik ga ze neuken. let maar op.

 21. Marokkaanse vrouwen zijn de lelijkste vrouwen de cursus waar ik zit. Zit er ook een marokkaanse vrouw bij wat kan zijn stinken zeg tfoeeeeeee. Ik heb haar gevraagd douche je wel eens, ze zeg ja, maar dat geur gaat niet weg en ze lacht? Ik heb der gezegd je moet niet naast mij komen. Bah ze stinken echt enorme. Wat knap of mooi? Ze zijn de lelijkste vrouwen wanneer hygiëne komt. Vandaar dat ze alleen maar rotzooi eten bah!

 22. hahahaha stoer doen met west osdorp.. vieze sloeber hahahha tja dat heb je als je hoofddoekmoeder kindjes uitpoept voor kinderbijslag.. met hoeveel wonen jullie in een flatje? hahahhahaha ga je schamen arm moslimpje hahahahahaha. Ze praten groot en geweldig, omdat ze denken dat ze moslim zijn. Moet je Amsterdam west zien bos en lommer weg haha 1 hoofddoek moeder met 5 kindjes naast elkaar en achter elkaar lopen haha, het lijkt net een dierentuin.?

 23. Nederlandse vrouwen vooral onder marokkaanse en blanke nederlandse vrouwen: onzeker, veeleisend, achterbaks, veel vrouwen ontmoet waarvan de echtgenoot vreemd ging, schuld ligt altijd bij de andere partij, kinderen onvoldoende opvoeding (vandaar al die problemen, ADHD, autisten, jeugdzorg..etc. Dus gooi er maar een pilletje ritalin in!!) en behoorlijk egocentrisch en afgunstig!

  De huidige 40+ marokkaanse vrouw is gewoon een enorme afknapper. En de generatie die er nu aankomt is een drama….

  Generaliseer ik, Nee !! Wat het is gewoon gebaseerd op een feitelijke waarneming en contact. En ook hier voorzichtig gezegd “enkele” uitzonderingen daargelaten.

 24. Veel sociaal-psychologisch onderzoek wijst erop dat vrouwen idd gaan voor mannen met een hoge sociale status. In onze maatschappij betekent dat mannen met geld. Maar, dat verschilt natuurlijk per vrouw…

  Nederlandse Vrouwen zoals marokkaanse vrouwen die voor mannen met veel geld gaan, vanwege het geld, zijn mijn inziens hoeren. Al doe ik daarmee misschien de echte hoeren te kort.

 25. Sommigen willen het blijkbaar niet toegeven, maar geld IS belangrijk. Hoe je het keert of draait, je hebt geld nodig om te leven. Alles kost geld. En uiteraard speelt dit een rol. Als ik een jongen tegenkom die ik erg graag mag en die als het ware mijn ‘wederhelft’ blijkt te zijn maar die financieel erg vaak blut is en niet veel geld op zak heeft dan knap ik daar zeker op af.
  Kijk, ik wil nu geen rijkerd en ik wil ook niet elke week een duur cadeau, maar ik denk dat velen, zeer velen een relatie aangaan met iemand omwille van het geld.
  Mijn wens voor dit jaar was trouwens dat ik hoopte geen financiele tekorten te hebben (= niet afhankelijk zijn van mijn ouders). Als je nog thuis woont bij je ouders dan denk je niet vaak aan geld maar eens ja er alleen voor staat en een eigen huis moet betalen en eten en zoveel meer, dan zal je inzien dat geld levensnoodzakelijk is. En dan droom je soms wel van een knappe rijkerd.

 26. ja maar ook veel marokkanen die zwart werk doen. Vooral in Noord-Brabant heb ik begrepen. Door dit middel betalen ze ook hun bruiloften af en anderen nemen leningen. Dan als ze het niet kunnen betalen gaan ze scheiden.

  De man de van staatsgreep had ook 2 marokkaanse vrouwen. Hij is gaan huwen en hij was daarvoor eerst hindoe en toen later moslim geworden. Bij de enen vrouw heeft hij 3 kinderen verwekt en die vrouw wilde een 4e en eiste dat van hem en hij kon niet met die vrouw en zei die tegen die marokkaanse vrouw ga een ander woning zoeken. Die vrouw is weg gelopen ze is naar Marokko gegaan en die vrouw heeft daar een ander man genomen en haar 4e kindje ermee verwekt, maar dit is echt kanker ziek hoor.

  Hij wou ook een marokkaanse vrouw voor mij regelen, maar ik hebt hem gezegd ze zijn gevaarlijk en lijkt mij geen goed idee. De marokkaanse vrouwen zoeken geen man voor een leven, die zoeken geld en willen alleen kinderen verwekken. Zulke mensen zijn walgelijk voor het trouwen zijn ze goed met je, na het trouwen gedragen de marokkaanse vrouwen zich anders dan eisen ze zoveel van je tot dat je hier bij neer valt.
  money makes the world go round and round

 27. Vele Marokkaanse vrouwen (uiteraard niet allemaal) zijn doorgeslagen in alles… Maar toch de groten meestal deel toch wel..

  Trouwen is Bruidsschat plus haram peperdure bruiloft/modeshow is binnen 1, 2 of meer kinderen is scheiding…De bijstand in…man zal betalen… en registreren op een datingsite check muslim.com en anderen..Kun je voor een bloemetje, cadeautje en volle tas boodschappen je portie zina binnenhalen….
  Is een probleem aan het worden. Vele vrouwen zijn gescheiden met kinderen zo jong en nu al achtergesteld, als man zijnde you are nothing!!! Vrouwen hebben hedendaags nog enkel oog voor rijkdom van een ander… Mijn excuses aan de vrouwen die helaas met een echte geldige reden gescheiden zijn.

 28. Nederlandse blanke vrouwen zijn de grootste hoeren daarom hebben ze dit aan de Marokkaanse vrouwen door gegeven om hoeren te worden en aan de hindoestaanse vrouwen door, trouwen en denken van ja we onze vrijheid de goeie niet na gesproken dat komt door die hele zogenaamde strenge islam opvoeding.

  Als je mij vraagt zijn de Marokkaanse vrouwen de grootste hoeren en meest schijnheiligste mensen aller tijden. Geld en geld en geld zit op hun hoofd. marokkaanse vrouwen oplichten, roven, drugs smokkelen. Dat alleen kunnen ze. En hun zogenaamde quaran boekje om hoog houden. Wanneer buurman van neger afkomst aids heeft schreeuw die marokkaanse vrouw hard, Maar laat die marokkaanse aids hebben, alles wordt gedekt gedaan. Deze mensen zijn met zo. Die marokkaanse familie zijn een. Soort zoekt soort. Oplichters bij mekaar.

  En kom niet met jou gelul? Niet alleen Nederlande blanke wijven of marokkaanse wijven gaan met negers, ook hindoestaanse meisjes met 18 jaar gaan ze al met vieze enge negers.

  Kom niet met je gelul dat het niet zo is. Dit komt door de vrijheid die ze krijgen en niet goed zijn opgevoed en niet de juiste islam hebben meegeven en gegeven anders zou je toch smartphone en al die rotzooi verbieden..

  Hahaha die kut bos negers heeft niks met de islam, dus die mag met een hindoestaanse of marokkaanse moslim wel intiem het bed neuken op z’n 23 e hahaha en ik denk dat de hele wereld gek is geworden of zijn we al voor uit geboekt dat als de nieuwe generaties komt en mensen die kinderen blijven baren een hell en ellendige leven zullen lijden en trouwens die hindoestaan heeft met een creool al een kind je eruit gewipt hahahah en die vader kreeg een hart stil van die neger en hij accepteert geen neger lage ras en niks en die vader eer en ras is al kapot en geschaad en die vader van dat hindoestaanse meisje had stress en kreeg een hart aanval.

 29. Ik ken getrouwde Marokkaanse vrouwen die niet genoeg hebben van hun aanstaande marokkaanse man. Wat doen ze ze bieden zich gratis aan andere mannen voor bij negers om geld. Ze appen, skypen en dan zeggen ze wil je met me afspreken en mijn man komt er niet achter. Ze gebruiken vaak termen als gelovige en ben geil en wil grote penis. Marokkaanse vrouwen neuken ook gratis, want die zoeken zoveel pikken. En doen ook aan gangbang al hebben ze kinderen het blijven de grootste hoeren in Nederland. En sommige schijnheilige beesten onderhouden een relatie met een zwarte man. En vaak klagen ze ook een marokkaanse man verdien te weinige en hij kan mij niet onderhouden, schatje kan je mijn wat geven ben mn moeder 20,- euro verschuldigd bla bla bla!

  De meeste grotendeels marokkaanse vrouwen zijn in Nederland gescheiden en laats las ik nog op de IND site dat er 10 marokkaanse stellen binnen 2 jaren en ook een paar binnen 1.5 jaar zijn gescheiden. De reden waren drugs,alcohol,luxe auto, gokken, geld, en de aller grootste reden? Vreemdgaan stiekem inschrijven op andere dating sites hahahaahaha

 30. ik ben in marokko getrouwd 3 jaar geleden , mijn vrouw woont BIJNA 3 jaar in NL en we hebben 2 kinderen het gaat niet goed tussen ons ik wil scheiden van haar en ik wil dat ze snel mogelijk mijn huis verlaat en nederland kan ik haar verblijfs vergunning annuleren bij IND zodat zij niet meer in NL kan wonen?

 31. Hahahah we hebben hier thuis gelachen hoor! Hahah blanke vrouwen zijn de grootste hoeren ten aller tijden. Thuis hebben mijn vriend enorm gelachen hoe laag de blanke vrouw wel kunnen zijn en marokkaanse vrouwen die heilige spelen dat ze nooit over spel zullen plegen hahahaha.

 32. Hier een marokkaanse man

  Ik ben al een tijd niet mezelf. Ik ben ergens achter gekomen wat mijn wereld heeft doen instorten. Ik betrapte mijn marokkaanse vrouw soms op rare telefoontjes. Soms op msn sloot ze ineens laptop dicht als ik binnenkwam. Met mijn andere m.nl account heb ik eens gereageerd op een topic hier op deze site. Dat ging over vreemdgangers en je partner niet vertrouwen oid. Ik ben toen benaderd via PM door iemand die in zijn dagelijkse leven privedetective is. We hebben afspraken gemaakt en ik heb hem ingehuurd om uit te vogelen wat mijn vrouw doet of waar ze heen gaat, op moment dat ik weg ben. Hij heeft haar gevolgd en foto’s van dr gemaakt met een marokkaanse man. Ik heb de foto’s afgelopen zondag gekregen en mijn hart stond even stil. We hebben een goed huwelijk. Ik ben er kapot van. Ze merkt ook aan me dat er iets is, maar tot nu toe heb ik haar niks gezegd. Ik heb sinds maandag tot en met woensdag in bed gelegen. Heb nergens zin in. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik weet niet waarom ik dit hier op zet, maar ik moet het aan iemand kwijt. Ik heb niks aan reacties van, Ik zou haar doodmaken. Zo zou ik ook vorige week reageren, totdat het mij overkomt. Wat een shitzooi. Ik ben er echt kapot van en ben heel depressief. Ik heb nergens meer zin in. Zijn er nog meer mensen die dit mee hebben gemaakt. Van die privedetective heb ik gehoord dat hij 2 andere mannelijke klanten heeft gehad die hier lid zijn. Kan je me asjeblieft pm’en. a ga je vrouw pompen dat is wat ze te kort komt

 33. Veel nederlandse Marokkaanse vrouwen, zo geheten de doorsnee Nederlandse vrouwen hebben veel moeite om hun benen dicht te houden voor anderen mannen. Je kut kan je maar voor 1 man beschikbaar stellen. De islam is verwaterd mensen hebben geen flauw benul wat het allemaal inhoudt.

  De doorsnee Nederlandse marokkaanse is een hoerige emancipatie bitch van een hoer! Vaak zoeken ze een type man vaak prince op het witte paard. Ze zijn echt gek in de jaren 70/80 kon je gewoon met een echte moslima trouwen dan ging het vaak dat toch dat je met een goede meid uit een goede familie trouwt. Mijn ouders zijn gewoon gekoppeld en gefix via de imam en verder niks. Moet je de vrouwen van Nederland hier zien? Hahah ze willen auto en geld en rijbewijs en veel geld, wat dus allemaal niet werkt.

  Je hoort vaak je bent mijn type niet en ze hebben hun geloof ook niet order. Dus dat betekent dat de meeste gewoon echte hoeren zijn geworden. Ze zoeken naar niet de islam maar vaak naar schoonheid hahah.

  Volgens mij is heel Nederland heel verziekt, zoals die zieke land Marokko waar ze constant met kamelen neuken. Ik kan liever alleen blijven en kom zeker niks te kort en hebt genoeg gespaard om jaren lang te kunnen leven. Ik werd ook met een pakistaanse gefixt helaas maar vond het gewoon te ver en het geld niet waard alles wordt alleen maar een drama.

 34. het zijn de meeste als ze er een beetje goed uitzien
  en dat weten ze wel dan zijn het gelijk verwaande
  wie ben jij dan doe maar je best voor jouw 100 anderen
  prinsesjes niet allemaal maar 90% zeker wel bitches

 35. Hahaha marokkaanse mannen denken dat we in de jaren 60-70-80 we leven niet meer in deze tijd. De marokkaanse vrouwen willen vrije heid zelfs marokkaanse meisjes die 16 jaar hebben al sex met oudere mannen om willen van de man geld. Verder niks hahaha weetje hoeveel marokkaanse vrienden van me die ik kent zijn belazerd heel veel veel huwelijken zijn stuk gelopen. De vrouw heeft de islam niet goed in order en zoekt geld en auto en luxe materie leventje als een soort hollywood film stat..

 36. Ik wil alleen maar zeggen fuck fuck you alle marokkaanse kut wijven!! Hahah zij moeten geld verwachten van een man en ben blij dat ik mijn eigen geld hebt en ik kan teminste eten kopen en ben geen vrouw en hoeft niet te neuken voor inkomen, zoals brood en huur betalen en zorgpremies hahahaha alle marokkaanse vrouwen meisjes jullie kut stinken naar rotte eiren en naar vieze stinkende vis geur afscheiding, weetje wat pas het ergste is van alles als je zelf weg gooit aan een neger of aan een blanke man en dan ben je nog laag gegaan.

 37. Al die discussie over penislengte is barbaars en primitief zegt genoeg over de discussie voerders hier en Van sex krijg je kinderen de meeste Marokkaanse moslim vrouwen zijn inteelt, zo houden ze de rijkdom in hun familie nagenoeg 1600 jaar inteelt , de gemiddelde iq van een neger is 70 combineer dat met psychische problematiek van de moslim (Oa psychose schizofrenie) en het ontwikkeling van het kind brengt dat weinig goeds voor Nederland. Ik ben geen racist maar dit zijn de feiten racisme is alleen weg gelegd voor de domme en de arme mensen onder ons. Wees wijs en denk aan de consequenties.

 38. Marrokkaaanse vrouwen stinken naar poep weet je wat poep is izan legra iewaaroden zijn marrokkaanse hoeren die met onbesneden aapen gaan dat zijn verdwaalde vrouwen die geen din hebben en alwaliedien inchallah zal allah swt hun straffen let goed op jullie zussen broeders nu heb je schijt maar later krijg je spijt zinna .peace north side

 39. Ik heb gisteren gehoord van het bestaan van dit soort smakeloze website waar mensen anderen zwart maken en door het slijk halen. Het verspreiden van dit soort materiaal is echt onvergeeflijk. Ik ben er beslist van overtuigd dat God dit als een zware zonde ziet. Denk na mensen! Word wakker! Er komt een dag dat je voor God zult staan, Hij zal het je zwaar aanrekenen als je hieraan mee deed. Iedereen maakt fouten. Allah is vergevensgezind; vergeef en je wordt vergeven. STOP MET DEZE ONZIN!

 40. Alle Nederlandse Marokkaanse vrouwen zijn allemaal ontmaagd allemaal uit geneukte marokkaanse hoertjes. Broers en ouders weten niks anders worden ze gekapt!

  Ik moest lachen om een marokkaanse man die ging bij een marokkaanse meisje bedelen op straat ging vragen een huwelijk haha ze zei NEE, maar ja ik denk aan mijn ex.

  En we hebben thuis om die domme Marokkanen moeten lachen!

  Ik ken zelfs een indonesia dame die drie relaties heeft gehad. En die heeft al met drie verschillende mannen geneukt leuk he? Als een vrouw haar kut al heeft gebruikt en later opeens huisje en boompje beest je wilt haha! Uitgerekte versleten lelijke kut straks moet die baarmoeder er dan ook uit dan zakt die die hele vagina er ook uit hahaha! Dan zie je een kleine roze slurf eruit komen. Dan kan ze niet meer neuken als daar voor uit geneukte uitgezakte kut tot verzwelling.

  Je kunt beter een lekkere vent vinden, waar je nog leuke plezier moet hebben! Neen een voorbeeld van Gorden altijd blijven lachen en die stoort zich niet aan de vrouwen!

  Die lacht de hele wereld uit!

 41. Ik ken zelfs in mijn familie dat marokkaanse stellen elkaar kiel moeten houden vanwege het koran boekje dat is een soort tussen persoon die de standvastigheid nog houvast geeft. Op dat moment gaat de marokkaanse vrouw toch vreemd.

  Wat voor werk je doet er niet toe is niet aan de orde. Hoe veel geld je verdiend dat is wel aan de orde. Marokkaanse wijven willen in vorm van het geloof een tegen prestatie van de marokkaanse man en dat is geld zien, om dat stuk je geloof te kunnen behouden anders valt het koran boekje om!

  Als de marokkaanse man einde van de maand geen geld brengt gaat de marokkaanse vrouw vreemd en maakt ze zomaar ruzie met die man.

  De marokkaanse vrouw wanneer ze 30e jaar zijn gepasseerd lijken ze echt ouder te gaan worden en lijk net midden 45+. Ze zien er ook vaker ouder uit dan hun eigen leeftijd.

 42. Wat denken jullie allemaal dat marokkaanse vrouwen geweldig zijn? En vertrouwen zijn vergeet het maar!

  Alle marokkaanse vrouwen gaan vreemd! Zelfs marokkaanse vrienden van mij hebben mij zoveel over marokkaanse vrouwen verteld. En als ze marokkaanse vrouwen hun vagina ziet is dat het lelijkste kut wat ze ooit hebben gezet, en het lijkt net als of ze een hersenen kut operatie hebben gehad het ziet er allemaal stukken gesneden uit!

  Hebben jullie dat allemaal niet gehoord? Laats werkte een marokkaanse vrouw bij de kruidenier in Amsterdam en ze werkte achter de kassa en wat blijkt dat ze geld uit de kassa heeft verduisterd en na het tellen hebben ze haar het winkel eruit geflikkerd, en ze heeft heel veel spullen aan haar land genoten gegeven en heeft ook hahaha en ze is gelovig en draagt een hoofd doek hahaha.

  Marokkaanse vrouwen moet je afschieten en hun kut dicht hechten of beter gezegd incest met ze doen tot dat door en stevige zullen bloeden en gooi je ze tussen het grof vuil, daarom ze verouderen ze ook na 30 jaar hun huid en lichaam wordt net kwark hahahah!

  Schiet ze allemaal met een raket dood, steek die grote raket in hun uit geneukt kut!

 43. negers zijn vies ze stiken ze lopen leeg gaan vreemd en ze sturen hun kinderen zonder brood naar school en ze lopen de hele dag bolletjes te verkopen.

 44. Prostitutie in Marokko rukt op

  Studentes die bijverdienen door zich te laten betalen voor seks, kinderen die door toeristen worden misbruikt: Marokko lijkt in de voetsporen van Thailand te treden.
  Door Greta Riemersma 1 juli 2018, 17:17

  De eerste keer dat Nadia (22) zich voor seks liet betalen, had te maken met een Mercedes. Nadia studeert journalistiek in Rabat. Ze was onderweg naar de universiteit, ze had de bus gemist en het regende. Toen stopte er een Mercedes voor haar. De bestuurder, een veertiger, leverde haar af bij de faculteit. Wat voelde Nadia zich stoer: zij stapte uit de Mercedes van een oudere man, en iedereen kon het zien.

  Gemakkelijk
  Een aantal dagen later hadden ze seks en toen hij haar daarvoor betaalde, weigerde ze niet. Ze had al veel studiegenoten horen praten over deze manier van geld verdienen. Het was zo gemakkelijk, zeiden ze, je hoefde er bijna niets voor te doen. Zo werd Nadia hoer, al weigert ze zichzelf dat etiket op te plakken. ‘Ik ben serieus bezig met mijn studie’, zegt ze. ‘Mannen pik ik alleen op als ik dat wil.’

  Nadia doet voor Marokkaanse begrippen ook niets uitzonderlijks. Zoveel vrouwen laten zich voor seks betalen, en zoveel kinderen, dat de Marokkaanse vrouwenorganisatie Ligue Démocratique des Droits des Femmes (LDDF) spreekt van een probleem. ‘Het fenomeen van de prostitutie wordt elke dag erger’, zegt Bouchra Abdou van de LDDF.

  Ook Marokkaanse media getuigen bijna dagelijks van de wantoestanden die in Marokko op het gebied van de prostitutie plaatsvinden. Vooral seks met kinderen leidt tot maatschappelijke beroering, zo blijkt. Verontruste burgers voeren actie onder het motto: Touche pas à mes enfants, raak mijn kinderen niet aan.

  Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken waarschuwde Marokko onlangs, aldus de krant Al Massae, dat de kinderprostitutie oprukt en het sekstoerisme daarop in speelt. ‘Het zijn toeristen uit Europa die kinderen willen, een jongen of een meisje, dat maakt niet uit’, zegt Bouchra Abdou.

  Seksindustrie
  Vorig jaar zijn 150 mensen voor de rechter verschenen vanwege dit feit. Ook dit jaar brengt de Marokkaanse politie voortdurend in het nieuws dat er weer een Fransman, Duitser of Engelsman is opgepakt omdat hij voor 200 dirham, 18 euro, een kind heeft misbruikt. Rachid Niny, de hoofdredacteur van Al Massae, vergeleek Marokko al met Thailand, dat bekendstaat om zijn seksindustrie.

  Dat deed hij ook met het oog op een ander verschijnsel waarover in Marokko commotie is: de uittocht van Marokkaanse vrouwen richting het Midden-Oosten. Deze vrouwen reizen via Tunesië of Turkije, waar zij in contact komen met een tussenpersoon die hen verder begeleidt. Soms weten ze van tevoren dat ze in de prostitutie belanden, soms denken ze dat ze kapster of schoonmaakster worden maar eindigen ze evengoed als hoer.

  Volgens Al Massae hebben dit jaar al 89 duizend Marokkanen juist deze route en geen directe vlucht naar het Midden-Oosten genomen, wat doet vermoeden dat een groot deel van hen vrouw is. Een van hen is Nadia’s zus, die als prostituee in de Verenigde Arabische Emiraten werkt. Moet Nadia een hele nacht bij een klant blijven voor 100 euro, haar zus strijkt in diezelfde tijd drie keer zoveel op. ‘Maar die kerels zijn wel beesten, ze zijn niet aan vrouwen gewend’, hoort Nadia van haar zus.

  Aangesproken
  Ook Libanon, Jordanië en Syrië zijn populaire bestemmingen onder Marokkaanse vrouwen omdat de prostitutie er zo goed betaalt. Bouchra Abdou werd in Libanon al aangesproken door een man. Zij was toch een Marokkaanse? Dan wilde ze toch wel met hem meegaan? ‘In het Midden-Oosten denken ze dat alle Marokkaanse vrouwen prostituees zijn. Dat is ernstig.’

  Het opvallende is dat in Marokko de minste aandacht uitgaat naar de soort prostitutie die volgens de LDDF het meest toeneemt: die onder vrouwen als Nadia, die af en toe een klant scoren. ‘Ze steken elkaar aan’, zegt Bouchra Abdou. Studentes staan er in Marokko om bekend, maar ook andere vrouwen verkopen zichzelf. Het lijkt bijna bij het leven in Marokko te horen.

  Het gaat hier niet om de beroepsgroep van hoeren die fulltime werken en die toegeven dat ze hoer zijn. Deze vrouwen heb je overal ter wereld en dus ook in Marokko – al staat er op prostitutie officieel een boete van 150 euro per keer. Beroemd zijn de dorpen in het Atlas-gebergte die één groot bordeel zijn, zoals Tizi. Er zijn ook steden met een speciale hoerenwijk, zoals Khénifra.

  Opwaardeerkaart
  Wat vrouwen als Nadia doen, is meer verhuld. Zij verdienen wat bij met seks, maar ze noemen zich geen prostituee omdat zij in het dagelijks leven iets anders doen. Hun seksuele contacten laten zij uitbetalen in geld, maar het mag ook een nieuwe jurk, een opwaardeerkaart voor de mobiele telefoon, een treinabonnement, een maand huur of een bezoek aan de kapper zijn.

  Volgens Aïcha Zaïmi Sakhri, hoofdredacteur van het vrouwenblad Femmes du Maroc, komt deze vorm van prostitutie in Marokko veel meer voor dan in westerse landen. Seks los van liefde en huwelijk kost in Marokko vaak wat, al bestaan er geen statistieken die dit aantonen. Wel hield Femmes du Maroc eerder dit jaar een enquête onder 501 vrouwen, van wie 33 procent zei begrip te hebben voor seks tegen betaling om de levensomstandigheden te verbeteren.

  Armoede is wat de meeste prostituees drijft, wat verklaart waarom zoveel studentes zich voor seks laten betalen: ze kunnen onmogelijk rondkomen van de studiebeurs van maximaal 130 euro per drie maanden. Maar er zijn ook vrouwen die het doen uit een behoefte aan luxe, zoals Nadia, die een fotocamera, een nieuwe mobiele telefoon en boeken kocht.

  Mogelijke verklaring
  Femmes du Maroc gaf een mogelijke verklaring voor al deze vormen van ‘verkoop van het vrouwenlichaam’. In de islam mag seks officieel alleen binnen het huwelijk plaatsvinden en het huwelijk wordt voltrokken nadat de man zijn toekomstige vrouw een bruidsschat heeft gegeven. Zo kan het idee ontstaan dat seks moet worden betaald, aldus het blad.

  En er lijkt nog iets mee te spelen. Sommige studentenprostituees hebben een naam voor de mannen met wie zij het bed delen: dat zijn geen klanten, dat zijn ‘slachtoffers’. Ook Nadia getuigt van zo’n houding, de mooie Nadia, die zoveel woede uitstraalt. Haar stiefvader vindt ze een ‘ezel’. Haar eerste vriendje, een Marokkaan uit Breda, liet na een vakantie vol beloften niets meer van zich horen.

  En dan woont ze ook nog in een land waarin mannen de macht hebben. Althans? ‘Ze denken dat ze de macht hebben’, zegt Nadia. ‘Maar dat is niet zo. Mijn kut heeft de macht. In bed worden al die kerels hondjes.’

 45. Fucking racist Moroccan people. You think you are what? idiots, your girls are crazy about black people. You boys want to be black, wants to be rappers, gansta etc. Black boys don’t want to be like you guys.
  No style, no good moves only criminals . Black boys fuck good big lul and dont give about you racist trash. Your men running behind black girls idiot.

 46. Ik ben een marokkaanse dame en heet Cynthia. Ik haat de islam nmiet maar vindt het wel leuk als ik de baas boven de islam mag spelen en zijn.

  ik ben heet cynthia 29 jaar en ben een shemale cup B je kunt me appen op 06686231286

 47. kk Koelieeeee jullie hebben 1 kleine aziatische IuI uit India. Hb 2 Hindoestaanse meiden gneukt waarvan 1 openlijk zei dat ze die koeli waar ze mee was, geen eens voelde hahahaha

 48. Jan here ? catch ?

  Blacks here they wanne be Moroccan they talk and rap Moroccan, they kiss my feet and beg me if they can use my Moroccan words. In crime they work for us Ridouan Taghi. No1 like you kuffar blacks here in Netherlands, not the woman and definitly not us men

 49. Marokkaanse mannen zoals vrouwen stinken ook erg en natuurlijke de turken stinken ook en zijn ook vaak geel van kleur! Marokkaanse mannen zien er vaak ouder dan een nederlander.

 50. De hindoestaanse meisjes van deze tijd willen alleen maar geld, auto en discotheek en taxi driver!

  Die hindoestaanse man is hun taxi driver breng me naar de discotheek schat, neee maar ook mijn vriendin wilt mee. Zet ons af bij de discotheek dan mag je gaan hahahah.

  Weetje hoeveel tories ik hoor over dat soorten Hindoestaanse meisjes. Is die mannen willen dat zelf ook. Ze eten al jullie centen en niet alleen dat ze neuken tegenwoordig op alles dat los loopt en los zit. Een Hindoestaanse man denkt dat een een Hindoestaanse vrouw jaren lang bij hun blijft echt niet. Ik ken zelfs Hindoe vrouw die beweren dat ze hun man trouw zijn dat hun mond nog vies zijn om te zeggen dat ze graag hun benen voor een ander openen dat is het ook niet, maar ook vaak dat het om geld draait als ze van je kunnen eten en vermoorden ze je als een slang die om jou nek hangt. Maar het is al bekent dat een Hind vrouw graag van een man profiteert en wanneer het to trouwen komt moet de man alles betalen, wat zijn aanstaande vriendin heeft georganiseerd en de man betaal alles.

  Maar dit is ook wijze les voor iedereen en wees gewaarschuwd.

  vind je het gek dat hindoestaanse mannen vreemd gaan , hindoestaanse vrouwen zijn vet lelijk man , ik zou mezelf laten faceliften of zelfmoord plegen als ik zo lelijk als een hindoestaanse vrouw was Datum: 2003-11-11 16:06:21 Waar slaat dat nou weer op…niemand is lelijk !!Ieder mens is uniek en heeft wel iets moois .JIJ OOK! Als ik mijn beschrijving hiero zou zetten zou je anders piepen…. al zeg ik het zelf…en ik zeg dit zonder kappa..ok

 51. Een Hindoestaanse meid heeft mijn billen gelikt voor 5 euro in een kelderbox in de bijlmer.
  Wil je ook schone billen ga dan naar de bijlmer.

  Vooral die Nederlandse blanke en marokkaanse meisjes goedkope meiden die lopen en neukenop alles. Ze neuken erop los en zoeken naar negers en het begin bij 14 jaar tot 19 jaar en daarna als ze ouder worden dan doen ze aan gangbang vrees niet voor ziektes. Als je een ziekte oploopt hahaha mag je treffen dat je het ook niet krijgt. Je zal het maar wezen een blanke moeder of een marokkaanse moeder die een aantal dochters heeft die op alles wat los zit en loopt erop af geneukt wordt. Ze belazeren hun eigen vriend hahaha.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.