Alleen al in Nijmegen honderden aangiftes op een dag

AagifteDe storm van aangiftes tegen de uitspraken van Geert Wilders is nog niet gaan liggen. Sterker nog, in heel Nederland is het aantal mensen dat moeite neemt om aangifte doet is alleen maar toegenomen.

Zo ook dinsdag in Nijmegen. Alleen al op die dag hebben meer dan vijfhonderd mensen onder leiding van burgemeester Bruls en zijn college demonstratief gelopen naar een politiebureau om samen aangifte te doen wegens discriminatie.

Het OM heeft nog altijd geen overzicht van het totaal aantal aangiftes die tegen Wilders zijn gedaan. Het OM zegt de tel kwijt te zijn. Het heeft aangekondigd binnenkort bekend te maken wat het er met de aangiftes gedaan wordt. (Bron/ lees verder: Omroepgelderland.nl)

2 REACTIES

  1. Prachtig hoe ik echte Nederlanders in de aangifte-rij zie! zo zie je maar weer dat je niet alle mensen op een kam moet scheren en dat je ondanks onvolmaakt zijn je nog een mooie hart op zijn plaats hebt! Dit bewijst weer het tegenovergestelde en geeft hoop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.