[VIDEO] BNN University: 1 Marokkaan Minder

minderNa de uitspraken van Geert Wilders besluit University strijder Nesim zijn koffers te pakken en terug te keren naar Marokko. Ze wilden ‘minder, minder, minder.’ Maar uiteraard niet zonder even te bedanken:

4 REACTIES

  1. Nou ik vind het een beetje zielig om gelijk de biezen op te pakken en te vertrekken naar aanleiding van een belachelijke reactie van een onnozele politicus. Ik vind als je hier bent geboren en getogen niet zo maar uit het veld laat slaan en zeker niet als je op een universiteit hebt gezeten, want hiermee verlaag je je zelfbeeld en kleineer je jezelf tot de hersenloze,kinderachtige scanderende volk. Wat Wilders heeft geroepen en gescandeerd, is een schande voor iedere politicus en is ondermaats.

  2. Leuke propaganda film maar de werkelijkheid zal wel zijn dat Nesim gewoon in Nederland blijft. In dit land heb je tenminste nog een toekomst en zekerheden. Ik las in een van de artikelen dar de bevolking in Marokko al dagenlang geen brood kunnen kopen omdat bakkers aan het staken zijn. Zo iets is in Nederland gelukkig ondenkbaar. Mocht Nesim inderdaad zijn koffers gepakt hebben en in Marokko zoeven dan wens ik hem alle goeds toe. Hopelijk blijft hij daar en volgen meer landgenoten zijn voorbeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.