Autovisie-roadtrip door Marokko met de Porsche Macan

PorscheMacandeel2Dat de gloednieuwe SUV van Porsche – de Macan – het goed doet op het asfalt, weten we al. Maar blijft hij overeind in moeilijke omstandigheden, zoals rivierbeddingen, modder, woestijn en smalle geitenpaden? Autovisie TV zocht het uit in het ruige berggebied van Marokko, de Hoge Atlas, dat de scheiding vormt tussen de Sahara en de Atlantische Oceaan. Bekijk deel 1 van het item op de site van De Telegraaf/Autovisie TV.

Deel 2 van de Autovisie-roadtrip gaat door het ruige berggebied van Marokko, de Hoge Atlas. Een gebied wat gekenmerkt wordt door grote contrasten. Autovisie ontdekt deze bijzondere omgeving per Porsche Macan. Een ding is zeker, de nieuwe Macan valt in de smaak. Bekijk deel 2 hier.(Bron/Foto: Autovisie TV)

1 REACTIE

  1. Mooie auto maat het helaas goedkoop reclame stunt van Porsche .
    Het is slechts een sales poging om de sfeer rond Marokko en Marokkanen te misbruiken en om mee te liften voor een beter ranking.
    Sales strategy failed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.