‘Gesluierde moslima met baby aangevallen in Eindhoven’

Zwangere moslimaEen gesluierde moslima in Eindhoven is woensdagmiddag op klaarlichte dag aangevallen door twee jonge mannen. De vrouw, die een baby bij zich had, werd in elkaar geslagen en haar hoofddoek werd van haar lichaam getrokken. Dat schrijft Omroep Brabant.

Volgens Amar Nejjar, manager van moskee Al-Fourqaa in de Eindhovense wijk Woensel, lopen de spanningen steeds verder op na de juweliersoverval in Deurne en de uitspraken van Wilders. “Dat zie je overal, ook hier in Eindhoven.”

Het 20-jarige slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. De politie heeft onderzoek ingesteld. Voor zover bekend zijn de daders nog niet gepakt. (Bon/ lees verder: Omroep Brabant)

3 REACTIES

  1. Zieker dan ziek. Ongelooflijke lafbekken! Is het mogelijk om dieper te zinken dan dat? Wie daar een antwoord op weet mag het rustig voor zichzelf houden.

  2. Niet goed te praten dat je met zijn 2 een zwangere vrouw aanvalt. Ook ziek zijn die 15 laffe Marokkaanse honden die met zijn 15 in Rotterdam twee mannen hebben mishandeld. Misschien is de aanval op de vrouw een reactie op de aanval en mishandeling in Rotterdam ? Wie zal het zeggen. Overigens zinnen de twee mannen op wraakacties. Logisch zo hoort het ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.