Tot 18 jaar cel voor daders kofferbakmoord

rechterDe 31-jarige Pascal K. uit Eindhoven is veroordeeld tot 18 jaar gevangenisstraf voor het plegen van de moord op Mohamed Azzouzi. Mededader Michel van A. uit Valkenswaard moet tien jaar de cel in en kreeg bovendien TBS met dwangverpleging opgelegd.

Dat heeft de rechter in Den Bosch woensdag bepaald, meldt Omroep Brabant.

De twee autochtonen hebben de Marokkaans Nederlandse Azzouzi op 30 april vorig jaar gelokt naar het huis van Van A. Hier werd de 29-jarige Mohamed ’tot moes sloeg’, zoals Van A. het zelf uitdrukte tijdens de zitting. Hij werd met een ijzeren staaf doodgeknuppeld. Zijn lichaam werd 2 mei in een auto in Waalre gevonden. (Bron/ lees verder: Omroep Brabant)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.