Stijlvolle moslima’s laten mode op hun manier zien

HijabistaZe bedekken hun vrouwelijke vormen, dragen een hoofddoek en hebben een goed gevoel voor mode. Stijlvolle moslima’s veroveren de Nederlandse straten.

Terwijl de één gaat voor broeken, hakken en andere kleurrijke kleding, gaat de ander bijvoorbeeld liever voor een lange rok.

Radiozender FunX ging de straat op en interviewde een aantal van deze dames. “Ik vind dat als je een hoofddoek hebt, je moet laten zien dat het leuk is om te dragen,” vertelde een hijabista. Een hijabista is een moslima die van mode houdt, maar het laat zien op haar manier.

12 REACTIES

 1. De islam kent geen mode en een hoofddoek is geen mode!! Dus snap heel die mode van een hoofddoek niet!! En dat het wordt gezien aks mode ook niet!! Een hoofddoek kent geen mode!! Laten we eerlijk en oprecht blijven maar een hoofddoek is geen onderdeel van mode maar geloof!! Dus deze wijven weten zelf niet waarom ze blijkbaar een hoofddoek dragen!! Met je mode!!

 2. Tevens is het dragen van hakken Haram in ons geloof om de aandacht niet van de mannen te trekken! Ook het dragen van velle opvallende kleuren is Haram!! Dus als jij islam kent zou je dit moeten weten!!!

 3. Vele Marokkaanse meiden dragen hoofddoek om gezien te worden en geaccepteerd te worden, om een man aan de haak te slaan. Allemaal voor andere redens!! 90% is schijnheilig en schijn bedriegt!! Kijk maar om je heen meer dan de helft snapt niet eens hoe ze een hoofddoek moeten dragen! En weten niet eens wat een hoofddoek inhoudt. 9 van de tien doen het voor de buitenwereld en leven voor de Buitenwereld, maar niet voor henzelf.. Maar leven voor anderen of voor wat anderen zeggen of denken. Zwakheid heeft niks met dien te naken het gaat erom dat he de hoofddoek met de juiste intentie draagt.. Een hoofddoek zegt nog altijd niks over een persoon!!

 4. @Nisa,

  TbarkAllah 3lik, eindelijk iemand die het durft te zeggen. Ik sluit me er helemaal bij aan en heb er verder niets aan toe te voegen.

 5. je hebt helemaal gelijk nisa wat dat betreft ik hoop dat juist die schijnheiliggen dit gaan lezen en hopen dat ze daar iets van oppikken maar ik denk het niet.

 6. We weten allemaal toch wel hoe hypocriet en achterbaks Marokkanen zijn ? Wij zullen altijd mensen met twee gezichten zijn, ook al dragen onze vrouwen ene hoofddoek zij zullen voor altijd onbetrouwbaar zijn. Misschien is de brouw met een baard a la Wurst een oplossing. Marokkaanse vrouwen hoeven daarvoor weinig te doen. In het Marokkaans hebben wij voor onze manieren een woord voor. Tolanti.
  s’ochtends doet Aicha haar hoofddoek op, is gestoken in een te strakke spijkerbroek waar haar bilnaad door te zien is. Een harde wind en de spijkerbroek scheurt aan flarden. Aicha wil de buitenwereld laten zien dat zij sharif is, maar de schijnheiligheid druipt er van af.

 7. Het lijkt me het beste om de hoofddoek geheel af te schaffen. Ben je gelijk van al het gekonkel geruzie jaloezie afgunst geroddel af tussen Marokkanen onderling.

  Wat een triest gezever gemekker onderling over dat stuk stof.

 8. @Hicham

  Spreek voor jezelf. Wie ben jij om een ander te beoordelen?
  Er is er maar een die ons allemaal gaat beoordelen. Ook jou trouwens Petertje. Of je nou wil of niet. Of je nou gelooft of niet.

 9. Peter je hebt het over stukstof.
  Ik heb respect voor ze dat ze een hoofddoek dragen.
  En als het alleen maar om een stukstof gaat waarom erger je er aan, laat het

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.