Arnoud van Doorn bij Knevel & Van den Brink

99

Arnoud van DoornBegin deze week was Arnoud van Doorn te gast bij het praatprogramma Knevel & Van den Brink om te praten over de dreigende handelsboycot van Saoedi-Arabië.

De voormalig PVV’er vertelde over zijn ervaringen in Saoedi-Arabië en hoe hij denkt over de anti-islam stickers van de omstreden politicus Geert wilders. “We kunnen veel leren van die landen”, aldus Van Doorn, die Derksen opriep zich te bekeren tot de islam.

4 REACTIES

  1. Van Doorn kreeg in het programma te horen dat hij hypocriet was. Wel naar Saoedie Arabie reizen en volgens eigen zeggen o.a. de koninklijke familie ontmoeten. Maar de vraag over de schendingen van mensenrechten en onderdrukking en discriminatie van christenen in Saoedie Arabie ontweek hij.

    Zoals Johan Derksen stelde in het programma is inderdaad Van Doorn een hypocriet.

  2. Hier ontkende of wuifde van Doorn het weg dat (o.a. bij de opmerking van Voordewind) in Saoedie-Arabië moslims die zich tot het christendom bekeren de doodstraf krijgen. Dezelfde van Doorn in 2013 bij dezelfde programmamakers zei nog zonder blikken of blozen dat ie zich er helemaal niet ongemakkelijk bij voelde dat moslims die zich bekeren tot het christendom de doodstraf krijgen. Zou het ontduikende gedrag ten aanzien van deze kwestie nu een PR overweging zijn, of zou hij zich er toch al een beetje voor schamen?

  3. slamofobie wordt veroorzaakt door de doodstraf voor afvalligen en homo’s, de steniging van overspeligen, het antisemitisme en de onderdrukking van vrouwen in landen waar de onrechtvaardige islamitische shariahwetgeving door fundamentalistische wrede en barbaarse ploerten uitgevoerd wordt. Het feit dat Van Doorn dit vertikt te veroordelen lokt terecht nog meer islamofobie uit. Dus in plaats van islamofobie te bestrijden, roept Van Doorn niet-Moslims op tot islamofobie. Daar kan Wilders echt niet tegenop.

  4. “Tolerantie maakt zwak. Vanuit dit inzicht dient er meedogenloos te worden opgetreden als dat in het belang van het Vaderland noodzakelijk lijkt. De politieke opruiers en intellectuele onruststokers van welke richting ook moet gezegd worden: kijk uit dat je niet wordt gesnapt, want anders zullen we jullie bij de keel grijpen en volgens jullie eigen recept het zwijgen opleggen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.