Erotische webshop El Asira gaat samenwerking aan met erotiekbedrijf Beate Uhse

Het Duitse beursgenoteerde erotiekbedrijf Beate Uhse gaat zich naast zijn bestaande activiteiten richten op de ‘enorme groeimarkt van moslims’. Daartoe heeft het seksconcern een joint venture gesloten met het in 2012 opgerichte El Asira uit Amsterdam.

Dat maakten beide partijen woensdag bekend.

El Asira verkoopt al vier jaar erotisch getinte producten die niet in overtreding zijn met de Islamitische Sharia-wetgeving. De halal-boutique gaat samenwerken met Beate Uhse om haar sensuele producten online en via ‘nette’ drogisterijen aan de man te brengen. De eerste contacten zijn in Egypte en Indonesië al gelegd. (Bron/ lees verder: de Volkskrant)

2 REACTIES

  1. Seksproducten die niet in strijd zijn met de sharia- wetgeving ? Ha ha, die moslims ook. Binnenkort wordt het nuttigen van varkensvlees ook in overeenstemming met de Sjaria gebracht. Wat een achterlijk geloof ook zolang er geld mee te verdienen valt laten al die gelovige baardmannen en moslima’s hun principes varen.

  2. Ik meen mij te herinneren dat destijds bij de start van El Asira aangegeven werd dat het alleen producten betreft die ‘halal’ proof zijn etc. Ik sta dan enigszins versteld van de aangekondigde samenwerking met Beate Uhse. naar mijn weten is dat een ***** bedrijf, totaal niks met islam of halal te maken, gaat om euriesssss

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.