Speler FC Chabab maakt droomtransfer

De Amsterdamse voetbalclub FC ChababHet transferseizoen is nog niet echt begonnen, maar toch is er alvast een merkwaardige transfer te melden. Middenvelder Jamal Dibi van de Amsterdams-Marokkaanse club FC Chabab verlaat de hoofdstad voor een avontuur op de Malediven.

Dibi werd afgelopen week benaderd door een zaakwaarnemer uit Singapore. “Ik kende hem niet, maar hij vroeg of ik ge├»nteresseerd was om daar te gaan voetballen. Ik kon meteen tekenen”, zegt de 34-jarige Dibi tegen RTN NH.

De competitie op de Malediven, een zonnige islamitische eilandengroep in de Indische Oceaan, begint op 16 juni. Dibi gaat spelen voor New Radiant, de kampioen van de Malediven. (Bron/ lees verder: RTN NH)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.