Duizend migranten proberen tevergeefs Melilla binnen te komen

MelillaOngeveer duizend Afrikaanse migranten hebben geprobeerd de Spaanse enclave Melilla te bestormen vanuit Marokkaans grondgebied, maar de poging is mislukt. Dat hebben de Spaanse autoriteiten bekend gemaakt.

Nog geen tien mensen slaagden erin de eerste drie barrieres te slechten, maar werden daarna door de Marokkaanse politie meteen gearresteerd.

Recentelijk is de grensafsluiting verder versterkt. Die was al beveiligd met prikkeldraad, videobewaking en bewegingssensoren. Nieuwe fijnmazige netten hebben de oversteek alleen maar moeilijker gemaakt. (Bron/ lees verder: NU.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.