Ali B genomineerd voor cabaretprijs Poelifinario

Ali B bekend(t)Ali B maakt dit jaar kans op de Poelifinario, de cabaretprijs voor de theatermaker met het meest indrukwekkende programma van het seizoen. Andere kanshebbers zijn Theo Maassen, Erik van Muiswinkel en Paulien Cornelisse. Dat is gebleken tijdens het VARA-radioprogramma Ha! Die Yora op Radio 2.

Ali B is genomineerd met zijn voorstelling Ali B Bekend(t). Hij wordt door de jury een ras-entertainer genoemd. “In Ali B Bekend(t) daagt hij z’n toeschouwers uit net zo openhartig te zijn als hijzelf.”

De winnaars worden 7 september bekendgemaakt tijdens de Nederlandse Cabaretdagen in Den Bosch. (Bron/ lees verder: de NOS)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.