Marcouch vindt dat PvdA’er homo-uitspraken moet terugnemen

MarcouchDe PvdA in Breda heeft raadslid Jamal Nouhi uit de fractie gezet naar aanleiding van zijn uitspraken over homorechten in Marokko. De PvdA’er zei homoseksuelen ‘abnormaal’ te vinden en noemde ze in één woord met pedofielen.

Ahmed Marcouch is blij dat het raadslid meteen uit de fractie is gezet in Breda. Via Twitter heeft hij laten weten dat er in de Partij van de Arbeid geen ruimte is voor types als Jamal Nouhi.

Tweede Kamerlid Marcouch vindt dat het raadslid zijn uitspraken moet terugnemen.

7 REACTIES

  1. Ik heb toch het sterke vermoeden dat Poetin voor Jamal Nouhi niet de meest voorname inspiratiebron vormt voor zijn bizarre denkbeelden. Wat dat dan wel is laat zich niet moeilijk raden.
    Maar het meest sneue is nog wel dat Nouhi ook nog niet eens voet bij stuk staat, maar als een waar politicus allerlei smoezen is begonnen te verzinnen waarom het eigenlijk helemaal niet krankjorum was wat ie heeft uitgekraamd.

  2. Ik ben het helemaal mee eens met Marcouch. jamal Nouhi is een ordinaire flierefluiter die niets anders doet dan vernederen en mensen tegen elkaar opzetten. Net als Geert Wilders dat doet maar dan met een groot verschil. Als Geert Wilders het doet dan zijn alle Marokkanen in hun donder gestoken en dreigen ze met moordaanslagen op Geert. Nu hoor je dezelfde Marokkaanse gemeenschap niet en het blijft ook een volk dat weinig te vertrouwen is. Nouhi is een profiteur die niets presteert maar wel een ruime salaris opstrijkt. Terecht dat de PvdA van deze profiteur af wil. Onbegrijpelijk dat Nouhi, blijkbaar een man van ‘eer’, nu weigert om op te stappen. Misschien ligt zijn toekomst niet in Breda maar in Marokko. Wat ik het ergste vind is dat weer een link met de Islam als homohatende religie neergezet wordt terwijl Nouhietje het voor zijn land Marokko opnam. Vreemd natuurlijk als je hier in de politie zit en dan nog zo begaan met met je 2e land.

  3. Ahmed Marcouch is op dit moment zonder enige twijfel de grootste kontenkruiper van heel Nederland. Deze man is totaal onbekend met de term ‘principes’ en zal alles doen en zeggen om zijn lucratieve baan te behouden.

    Zo begaan als meneer Marcouch zich altijd voordoet met zwakkeren en onderdrukten, zo afwezig was hij bij de demonstratie tegen het afslachten van de inwoners van Gaza.

  4. Marcouch is een homo. wanneer gaat hij uit de kast komen. hoe lang gaat Achmed de homo nog vol houden. als hij nou toegeeft dat hij een lul in zijn bruine ster wil dan weten we dat ook alweer.

  5. Wat ik daarmee voor kennisgeving aanneem is welke fantasieën hussain koestert en dat die Rachid ook wel aanspreken. Wat romantisch!

  6. 80% van Marokkanen zijn homo’s of lesbiennes , alleen durven ze niet voor uit te komen , omdat dit nog taboe is in de marokkaanse gemeenschap. Ook mag een Marokkaan niet een andere geloof dan de islam belijden. Bijvoorbeeld als een Marokkaan die in marokko woont besluit zich tot een christen te bekeren , dan is zijn leven niet meer zeker. Want dan kan hij maar beter naar Europa vluchten en onderduiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.