Koning Mohammed pakt groots uit voor Spaans koningspaar

Koning Mohammed VIDe Spaanse koning Felipe VI en koningin Letizia kregen maandag in Marokko een warm onthaal door Koning Mohammed VI, zijn vrouw Lalla Salma en een aantal familie leden. Behalve de koning en zijn vrouw waren ook de drie zussen van Mohammed en zijn broer Moulay Rachid aanwezig bij de begroeting van het bezoekende Spaanse koningspaar.

Volgens ingewijden wilde de koning daarmee onderstrepen dat de relaties met Spanje en het Spaanse koningshuis onder koning Felipe, net zo hecht zijn als tot vorige maand onder koning Juan Carlos.

Het Spaanse koningspaar werd op het Mechouar plein bij het koninklijk paleis in Rabat met groot ceremonieel ontvangen. In het paleis kreeg het koningspaar de hoogste Marokkaanse onderscheiding overhandigd, de Orde van Mohammed. Maandagavond volgde na het vallen van de duisternis een gezamenlijke iftar maaltijd. (Bron/ lees verder: EO.nl)

KOning Mohammed VI (2)

7 REACTIES

  1. Natuurlijk dienen wij onze gasten op een islamitische manier ontvangen, zo hebben wij het geleerd van onze geliefde profeet sala allaho 3alayhi wasla, maar hoogste onderscheiding?

  2. Eigenlijk moet Marokko voortaan zijn mond dicht houden over Ceuta, Mellila en de canarische eilanden. Die progaganda over bezetting moeten hun voortaan bij hun houden. Wat het volk wil is een ander verhaal. Marokko probeert iedereen te vriend te houden maar zo krijg je de bezette gebieden nooit terug.

  3. Wat een achterlijke zooitje dat hier dat commentaar levert . Tjongejonge wat een achterlijke eikels zijn jullie zeg . Ten eerste leven we in het jaar 2014 . En ten tweede zijn jullie hier in Nederland geboren. Dus waarom mag zijn vrouw niet naast een man zitten en WAAROM MOET EEN VROUW ALTIJD EEN HOOFDDOEK DRAGEN. en als jullie zo gek op de hoofddoek zijn waarom dragen jullie die zelf niet stelletje racisten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.