Misselijk makende uitspraken van fascistische zionisten

Bloedbad in Gaza
Dodelijkste dag in Gaza
Gisteren was één van de bloedigste dagen in Gaza sinds het Israëlische geweld 22 dagen gelden begonnen is in de bezette Palestijnse gebieden. Minstens 128 Palestijnen werden gedood.

Israël, die in het verleden aangaf alleen maar de Palestijnse verzetsorganisatie Hamas te willen treffen, heeft gisteren de enige elektriciteitscentrale van Gaza uitgeschakeld. Hierdoor zitten 1,7 miljoen inwoners van de bezette Gazastrook zonder elektriciteit en ook water en voedsel is schaars.

De Zionisten hebben in minder dan een maand 1221 Palestijnen gedood, waaronder veel kinderen en vrouwen.

Israëlische fascisten: “Geen school in Gaza”
Israëlische joden hebben vorige week in Haifa, de Arabische loco-burgemeester en zijn zoon in elkaar geslagen. De politie deed niets om de aanval te stoppen. In een protestmars zongen de joodse extremisten “dood aan de Arabieren ‘en’ dood aan linksen”. Vergelijkbare fascistische demonstranten zijn opgedoken ook in Tel Aviv, waar ze Palestijnen verbaal en fysiek aanvielen. De fascistische joden zijn gefilmd terwijl ze scandeerden: “Morgen is er geen school in Gaza, want ze hebben geen kinderen meer over”, verwijzend naar de vele gedode kinderen in de bezette Gazastrook. Ook scandeerden ze “ik wil je laten weten, dat het volgende gedode kind van jou is.”

België gaat producten uit illegale nederzettingen beter markeren
Terwijl Nederlandse media en Nederlandse politici nog altijd schaamteloos de kant kiezen van de zionisten in Israël, zijn steeds meer tegen geluiden te horen in de rest van Europa en de wereld. Zo gaat België een label invoeren voor goederen afkomstig uit de illegale joodse nederzettingen in de Palestijnse gebieden. Op deze manier wil de regering dat de mensen niet meer misleidt worden en meer bewust worden van waar een product komt. Aanvankelijk wilde België het label met Nederland invoeren, maar Nederland haakte om onduidelijke redenen af.

Spaanse sterren: Israël pleegt volkerenmoord
Meer dan 100 Spaanse filmsterren, regisseurs, musici, schrijvers en andere figuren uit wereld van de Spaanse cultuur hebben in een communiqué Israël beschuldigd van volkerenmoord tegen de Palestijnse burgerbevolking in de bezette Gazastrook. Volgens de sterren, waaronder actrice Penélope Cruz, vindt het geweld zijn oorsprong in de Israëlische bezetting van Palestijns land. De sterren eisen dat de grenzen van de Gazastrook opengaan en dat de Europese Unie de aanvallen op de strook duidelijk veroordeelt.
Ook de Braziliaanse president Dilma Rousseff veroordeelt het Israëlisch geweld en noemt de situatie in Gaza een “bloedbad”.

Onderzoek naar geweld in Gazastrook
Diverse Nederlandse (oud) politici vragen het Internationaal Strafhof in Den Haag een onderzoek in te stellen naar het grootschalige en dodelijke Israëlische geweld in de bezette Gazastrook. Zij dringen daarop aan in een brief aan Fatou Bensouda, aanklager van het Internationaal Strafhof, dat oorlogsmisdaden onderzoekt en vervolgt.

Tenslotte
Een mooi filmpje van de Pro-Palestina demonstratie in Rotterdam

18 REACTIES

 1. Steeds meer en meer schaam ik me voor ons land. Kijk wat daar geroepen wordt, en Nederland overweegt de demonstraties te verbieden. De nederlandse bewindsvoerders hebben bloed aan hun handen. Rutte is een moordenaar.

 2. insallah moge allah swt hun zo hard straffen en dat de hele wereld mag toekijken. Dat er oorlog is weet iedereen maar dat kinderen en vrouwen zelfs niet veilig zijn voor deze onmenselijke beesten is niet meer te bevatten.

  Nederland is een van de vele hondjes van Israel ! Onrechtvaardigheid heeft ook een einde. Ooit zullen deze mensen nog hard gaan lijden voor het leed wat ze onze broeders en zusters aandoen.

  De tijd zal hun nog leren…..

 3. Peter = de naam ik hoop dat een ernstig ziekte jou treft jij vuile lafaard. Elke keer met die kut opmerkingen. Als je zo erg van Israel houdt donder dan op naar een forum voor Zionisten waar jij je haat tegen ons kan uitspreken.

  En peter weet je hoeveel Nederlandse jongeren naar Israel gaan om in het leger te dienen omdat ze joods achtergrond hebben. Ik heb er laatst een artikel over gelezen. Die mensen plegen daar oorlogsmisdaden.

  Mensen zoals jij moet niet raar opkijken als iets ergs jou gaat treffen zoals een ongeluk, brand, ziekte en eerlijk gezegd al zou ik je gewond of dood zien op straat en je smeekt om hulp loop ik gewoon door. Ik help liever een hond dan jou !

 4. Peter Br.. is en blijft provoceren.
  Deze volkerenmoord gaat onder toeziend oog en met steun van Multinationals en vele overheidsinstellingen in ons land.
  Trouwens mijn naam is Henk van Mourik
  Durf jij ook je naam voluit te zetten P.Br..

 5. Waarom geen vervolging van hen die in het Israëlische leger dienen en nmedeplichtig zijn deze volkerenmoord ?
  Waarom hen het Nederlandse paspoort /nationaliteit niet afnemen ?
  Dat kan.
  Begreep dat er ook vanuit België deelnemers zijn aan deze misdaden die men verdediging noemt.
  Geen in de politiek heeft tot nu toe vragen gesteld.
  Gewoon de andere kant blijven kijken.

 6. Magrebi, ik geef mijn mening en als jij het daar niet mee eens bent, jammer dan voor jou. Inhoudelijk reageren lukt je schijnbaar niet en dan ga je schelden en tieren.

  Er is niks mis mee om in het leger van een in dit geval bevriend land te dienen. Er is geen een Nederlander in Israëlische dienst die oorlogsmisdaden heeft gepleegd, dus totaal onzinnig om ze direct daarvan te beschuldigen.

 7. Peter = de naam en Arkan als jullie wat menselijkheid in jullie hadden zouden jullie niet so praten ! Ongeacht geloof of achtergrond, kinderen horen niet slachtoffer te worden van een smerige oorlog. Vroeger bleven vrouwen en kinderen thuis en gingen de mannen de slagveld op.

  Maar helaas anno2014 zijn wij als mensen vergeten hoe je een echte oorlog moet uitvechten. Iedereen kan zien hoe oneerlijk deze oorlogen zijn van deze tijd. Er vallen steeds meer onschuldige burgers dood !

  Maarja zionisten hebben geen hart en beheersen de wereld. Het zou me ook niks verbazen dat jullie zelf zionisten zijn. Ik ben tegen elk soort vorm van geweld tegen kinderen. Mijn persoonlijke mening is dat ook vrouwen niet in een slagveld thuis horen tenzij ze genoodzaakt zijn hun kinderen te beschermen.

  Slechtheid of verdorven zielen zijn een plaag in onze mensheid altijd al geweest. Hartloze klootzakken en lafaards die hun mening onderbouwen met haat en vergeten dat we het hier over kinderen hebben die onschuldig zijn en een leven en toekomst voor zich hadden.

  Ik vraag me werkelijk af of het wel zin heeft om de 2de wereldoorlog te herdenken als anno2014 de wereld nog steeds oorlogsmisdaden meemaakt. Wat hebben we van oorlogen geleerd helemaal niks.

  Arkan of hoe je ook mocht heten blaffende honden bijten wel degelijk al zie ik mezelf niet als hond maar als mens. Een hond is meer waard voor mij dan jou !

 8. Maghrebi,met alle respect, wij als volwassen (weldenkende?) mensen hebben de dure taak, om kinderen veilig op te laten groeien, laat dat wel zijn. Maar geef eens antwoord op: “een tienjarig meisje met een bomgordel”? Welke gek bedenkt zoiets om zijn eigen kinderen te offeren?

 9. Arkan, precies, jij bent gewoon een rat, Vs heeft jullie soort best goed onder duim gekregen, en jullie maar huilie doen. Lafaard dat je bent, kinderen vermoorden is voor jou soort niks nieuws, dat hebben jullie al gedaan met de Bosniers en Peter; geenstijl is de andere kant op daar mag je je haat tegen de islam spuiten tot je ons weegt, internet krijger, Het is eerder Peter = de sukkel

 10. Ach….commentaar, kan hier niet worden verdragen, een duidelijk éénzijdig forum, de zelf gecreëerde Über-moslim mag schelden, dreige, anti-Joodse uitlatingen doen, Issis wordt verheerlijkt…maar commentaar wordt verwijderd! een duidelijke afspiegeling van wat er in deze maatschappij speelt en van de doelstellingen van de (meeste) moslims!

 11. jou soort kan alleen moorden, meer niet, daar zijn jullie goed in, wacht maar af, jullie tijd komt nog en jullie zullen om genade smeken, blijf maar lekker die zionisten verheerlijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.