VS geschokt: Israëlische aanslag op VN-school schandalig

Israelische genocide op Palestijnen (Free palestina)De Verenigde Staten walgen van de nieuwe Israëlische aanslagen op een VN-school in de bezette Gazastrook, waar duizenden Palestijnse gezinnen schuilden. De VS zijn geschokt en noemen de Israëlische beschieting ‘schandalig’.

Dat staat in een verklaring die het Witte Huis zondagavond naar buiten bracht. Niet eerder sprak de grootste bondgenoot van bezettingsmacht Israël zich zo sterk uit over het gewelddadig optreden in de bezette Gazastrook.

Volgens het Witte Huis zijn verdenkingen dat er militanten aanwezig zijn niet genoeg om zo veel onschuldige Palestijnen te doden.

Lees hieronder de hele verklaring van de VS:

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.