Rotterdam moet potentieel gevaarlijke Israëlgangers weren

keesidfRotterdam moet er alles aan doen om de ‘Israëlische Jihadgangers’ te weren uit de stad. Dat stellen NIDA en SP in schriftelijke vragen aan het Rotterdamse college.

De politieke partijen geven aan dat er steeds meer Nederlanders naar Israël gaan om aan de zijde van bezettingsmacht Israël mee te vechten tegen Palestijnse verzetsstrijders. Met alle risico’s van dien.

‘De anti-Arabische en islamofobe retoriek die gebezigd wordt door Israëlische politici en het extreme geweld dat het Israëlische leger de Palestijnse bevolking aandoet is voor ons zeer zorgwekkend en een teken aan de wand voor wat de Israëlische jihadgangers terugbrengen als ze naar Nederland terugkeren na hun dienstverband. Deze mensen zouden potentieel een dreiging kunnen vormen voor de Nederlandse samenleving’, aldus de twee partijen.

‘Er zijn op dit moment sinds de start van Operation Protective Edge al meer dan 1.400 Palestijnen gedood en meer dan 8.000 gewond door deze bezettingsmacht’, aldus de fractievoorzitters Nourdin El Ouali (NIDA) en Leo de Kleijn (SP). ‘Deze bezettingsmacht heeft hierbij al tientallen VN resoluties geschonden, waaronder het platbombarderen van VN-scholen waar Palestijnen die zijn gevlucht voor het Israëlische geweld ondergebracht werden. De staat Israël, namens wie de IDF handelt, is een notoire schender van mensenrechten.’ (Bron/ lees verder: Document: schriftelijke vragen over Israëlische jihadgangers)

17 REACTIES

  1. “Westerse waarden en normen” Haha hoe bedoel je de meeste fascistische eufemisme van het menselijke geschiedenis. Gezien jouw reactie laat al zien dat je niks anders bent dan een simplistische kuddedier! Ach jah mensen met een gebiedsverbod voor speeltuinen kunnen echt uit hun nek kletsen.

  2. Zijn nou deze “soldaten” nou Nederlanders of Israëliërs! Waar is nou Geert Wilders met zijn rechtvaardigheid. Deze figuren moeten hun trouw tonen aan het Nederlandse staat of anders hun paspoort afpakken en naar het woestijn deporteren.

  3. Ach Eric, dinsdag bij Hollandse Zaken, was deze Nourdin, gewoon als elk ander van zijn soort…Schlemiel. En mocht het nodig zijn, gaan wij Machal, naar Israël!

  4. Eric, westerse normen en waarden? laat me niet lachen. deze normen staan je nog gegrift in je geheugen! bedoel je misschien de normen van de nazi’s, ja deze zijn toevallig westerlingen !! en over oogsten gesproken, je bent al je ellende aan het oogsten door zwakkelingen met je geschut aan te vallen, Wellicht keert het tij en kom jij weer aan de buurt! Wellicht wordt jij binnenkort weer voor je spiegelbeeld gezet………….( je mag het zelf afmaken)

  5. Eric het doet je pijn als mensen als Maarten je naar je plek wijzen, jullie willen zo graag bij het westen horen, maar Israël is alleen ontstaan uit het idee van, van de joden afkomen zonder al teveel rotzooi.

  6. Eric je kent woorden als zemmer, tfoe probeer de Marokkaan niet uit te hangen idioot jij hebt echt een identiteitscrisis. Lafaard achter de pc een grote mietje op straat.

  7. Eric je spreek jezelf echt tegen hahaha… Wie komt hier op voor Gayparade. En het is de waarheid dat jij en de vele Nederlanders hun kontje niet wassen. Je bent vies, vuil, strontgast ! Wat zullen je ouders toch trots op je zijn !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.