Marokkaanse hotels weigeren moslima’s met bedekkende kleding

BoerkiniMoslima’s die dachten in een islamitisch land als Marokko te kunnen zwemmen met een boerkini, een speciale badpak dat het lichaam bedekt, komen van een koude kermis thuis.

Want moslima’s komen in Marokkaanse hotels tot hun verbazing steeds vaker borden tegen waarop staat aangegeven dat het gebruik van boerkini’s strikt verboden is. Halfnaakt zwemmen in een bikini of zwempak is verplicht voor vrouwen.

Onder meer hotels in Marrakesh en El Jadida weigeren moslima’s toe te laten tot het zwembad. Volgens het management is de boerkini onhygiënisch.

(Bron/ lees verder: Morocco World News)

Boerkini geweigerd in Marokko

34 REACTIES

 1. Trouwens, waarom zou je als een hoofddoekdragende “moslima” je willen begeven onder half naakte mannen? Hoe hypocriet kan je zijn? Ik geef die hotel eigenaren groot gelijk. Wees een echte moslima en blijf weg van haramplekken of trek die hoofddoek van je hoofd, want je innoveert de islam en geeft een verkeerde beeld aan jonge meisjes, die denken dat het ok is om je te begeven onder half naakte mannen. Met andere woorden God straft meteen, lekker voor ze.

 2. Grote griebels, moslimas kunnen het zo gek niet bedenken met de religieuze obsessie met seks of andere moslims vinden het nog bij lange na niet gek genoeg. Nu moeten niet alleen vrouwen zich inpakken voor wilsonbekwame mannen, mannen moet zich ook als pinguins verkleden voor vrouwen die zich anders aan hen zouden vergrijpen. Islamititsche waanzin kan soms ook ultralollig zijn en ik geef M6+scheldwoord 8 bonuspunten voor de emancipatiegedachte.

 3. Aan de nader kant heeft de minister om opheldering gevraagd aangezien dit pure discriminatie is. Deze maatregelen zijn genomen door geldwolvers die niets met de islam te maken hebben en die enkel uit zijn op het geld van de toeristen. Maar gelukkig hebben wij ministers die wel optreden. Dus hopelijk komt snel een eind aan deze discriminatie en hopelijk worden snel bikinis verbonden in ons land. Wat netreft Moslimas die zich begeven tussen halfnaakte mannen, ben ik het met M Hoebel volledig mee eens.

 4. M6 hoebal je slaat de spijker op zijn kop. Ik ken geen een volk dat zo hypocriet is als het Marokkaans volk. Alles van Allah mag, hoereren, snuiven, zuipen, gokken alles mag zolang het maar hun goed uitkomt. Daarom lach ik een Marokkaan die het over de islam heeft straal in hun gezicht uit. Het zijn de grootse hypocrieten die ik ken. En hypocrisie heeft Allah een hekel aan.
  Gelukkig is in Nederland de riemen strakker aangetrokken en niet alleen dankzij Geert Wilders die een groot deel van het volk (ook in de rest van Europa) wakker geschud heeft. Marokkaanse moslims zijn profiteurs en maken te veel misbruik door een beroep op de Islam te doen. Goed dat in Nederland niet alles meer vanzelfsprekend is.

 5. geachte Rachid,

  Sorry dat ik het moet zeggen maar wat ben jij toch een neanderthaler.

  Als moslima s zich begeven tussen halfnaakte mannen ,dan begeven die halfnaakte mannen zich toch ook tussen de moslima S.

  Dus achmed en fouat mogen wel lekker in alleen een zwembroekkie lopen maar fatima moet zich met 35 graden hitte lekker volledig bedekken ., omdat fouat en achmed vanwege het feit dat ze niets gewend zijn opgewonden raken van een vrouw in bikini.

  Wat dat betreft zijn moslimmannnen net pubers die voor het eerst in een sexboekje kijken!

  IDIOTERIE TEN TOP . Maar dat waren we al gewend.

  Als je er niet mee om kan gaan dan moeten vrouwen en mannen zich beiden helemaal bedekken .bij Islam staat gelijkheid voor mannen en vrouwen hoog in het vaandel toch?

  Geeft toch helemaal niets ?Vraag het maar aan een vrome moslima zo n boerkini is helemaal niet vervelend en erg comfortabel je voelt je er heerlijk vrij in .
  Iets voor jou rachid???

 6. Hee M6 hoebal, of tewel M6 fliker . Ik als pschigeloog denk dat jij vroeger toen jij nog jong was sexueel misbruikt bent klopt dat? En zo ja vond jij dat lekker .?

 7. Hee jabar , jij kinkt net als die M6 , ben jij meschien dezelfde persoon met een andere naam? En uit welke hol kom jij dan? Eeeeh , en wees niet hypocriet , vertel gewoon de waarheid a.u.b.

 8. Voor dokter Phil: kijk, dit is nu precies waarom Marokkanen overal gehaat worden; zelfreflectie weten ze niet en achterbaks dat ze zijn.
  Als je op een normale manier kunt praten dan ben je een aanwinst maar schelden en beledigen is iets waar jouw soort mee opgegroeid is. En uit welke hol ik kom ? Hmmm, misschien jouw moeder weet het antwoord.

 9. Een burkini is gewoon van badstof net als surfkleding en duikkleding etc. dus dat het onhygiënisch is slaat nergens op. Anders zou er ook een verbod moeten komen op duikers die in het zwembad trainingen geven. Hotels willen gewoon geld verdienen. Ze zijn bang om westerse gasten kwijt te raken die zo bekrompen denken en gaan klagen. Ga dan niet naar een islamitisch land op vakantie zou ik zeggen. Verder is het nog maar de vraag hoe islamitisch Marokko nog is. Ze zouden zich moeten gaan focussen op de groeiende sekstoerisme! Dat zien ze wel weer door de vingers!! Alles draait om geld tegenwoordig!

 10. 2m; het duurste exportproduct van Marokko zijn de Marokkaanse hoeren die in Frankrijk en Italië hoereren. Marokko een Islamitisch land ? Laat mij aub niet lachen. De geestelijken hebben zelf toegestaan dat men in Marokko varkens voor de export mag fokken. En over 10 jaar zullen dezelfde Marokkaanse geestelijken het consumeren van varkensvlees niet als haram betitelen. In dit achterlijk land draait alles om geld en er zelfs een markt waar vrouwen te koop aangeboden worden. Tolanti. Goh, wat mogen wij dankbaar zijn om in Nederland te mogen wonen en om rechten op te eisen. In Marokko kennen ze maar een recht en dat is dat van geweld en vernedering.

 11. Fok de satanistische land Marokko en Fok de Satan afgod m6. Ik ben een moslim geboren en getogen in Nederland (ben geen Nederlander) en als ik trouw zou moeten zweren dan zweer ik trouw aan koning Willem Alexander hoera hoera hoera.

 12. Lekker is dat.. Die kerel van haar loopt lekker sexy bij in een zwembroek en zij een volledig bedekt onder de mom van geloof… Wat achterlijk… Terecht van de hotelketens .. Ik zou die gasten ook niet in mijn tent hebben… Ik zou zeggen opzouten naar Kandahar …

 13. Inderdaad , dat zie ik ook vaak op de stranden in marokko, mannen zitten daar heerlijk met een zwembroekje , en vrouwen lopen daar met boerka’s. Dit vindt ik echt achterlijk en niet eerlijk.

 14. Waarom opzouten naar Kandahar terwijl het artikel juist aantoont dat onder Marokkaanse moslims hetzelfde speelt als in Kandahar ? Ik blijf het zeggen, de godsdienstvrijheid die wij in Nederland kennen is ongekend. Nergens in de wereld vindt men zoveel godsdienstvrijheid als in Nederland. Wil je een moskee bouwen ? Hup, de subsidie geldkraan gaat open en bouwen maar jongens. Wil je Islamitsiche scholen ? Hup, komt eraan ‘u roept en wij draaien’. Het zijn vooral de Marokkaanse (achterlijke) mensen die zich zo misdragen. Moslims uit andere landen hebben geen moeite om zich aan de Nederlandse samenleving aan te passen en presteren dan ook beter dan Marokkanen die altijd de rol van slachtoffer aannemen als zij hun zin niet krijgen. Altijd mond vol over discriminatie en racisme! Nu laat het artikel zelf zien dat discriminatie onder moslims en Marokkanen ook voorkomt. Ik hoop echt van harte dat de Nederlandse politiek hetzelfde voorbeeld als Marokko volgt.

 15. Een Marokkaanse vrouw is in Saudi-Arabië veroordeeld tot een gevangenisstraf en zweepslagen wegens prostitutie. De vrouw was aangehouden nadat ze seksuele diensten heeft aangeboden voor geld.

  De rechtbank in de provincie Taif heeft de Marokkaanse, die in Saudi-Arabië woont, veroordeeld tot vier maanden celstraf, zweepslagen en een boete dat wordt geschat op SAR 1000 ($ 267). Ook wordt haar mobiele telefoon in beslag genomen en wordt ze naar na het uitzitten van haar gevangenisstraf uit het land gezet.

  Een conversatie op Whatsapp met een potentiële klant vormde het bewijsmateriaal in de zaak. (Bron/ lees verder: Morocco World News)

  Marokkaanse vrouwen, de grootse hoeren in de wereld !

 16. Of Saoedische supermoslims, de grootste hoerenlopers in de wereld. Wonderlijk hoe godsdienstige repressie van seksualiteit werkt. Of eigenlijk helemaal niet werkt en wonderlijk is het eigenlijk ook niet, logisch meer.

 17. Hicham, geloof is een persoonlijke keuze, als ondernemer wil ik dat iedereen naar de zin te maken en sta niet te wachten op een gezin waarvan de kerel lekker in zijn sexy zwembroek te sjansen met ander vrouwen en dwingt zijn vrouw om als mummies bij te lopen…dat vrouwen anno 2014 dat nog accepteren vind ik bedenkelijk.. Naar blijkt dat deze vrouwen notabene uit een westerse landen oa Uit Nederland; afkomstig te zijn niet uit het land… Het geeft wederom aan hoe de tegenstelling zijn tussen de locale bevolking en de MRE, je zou verwachten dat deze groep terug gaan naar Marokko met goede ideeën teneinde het land vooruit te helpen maar in plaats daarvan komen deze groepen met boerka’s en bekrompen ideologieën dat zelf de locale bewoners horen zeggen; waar komen deze mensen vandaan! Is dat de beschaving waar deze mensen voor staan, sorry deze is niet de mijne… Dat hoort daar en hier ook niet..

 18. Beste Dr.Phil, als jij psycholoog bent dan genoot je wel je opleiding bij de holbewoners. Leer eerst beschaafd en correct Nederland’s schrijven man. Dan kan je praten, OK?

 19. Wij zijn allemaal in ons adamspak geboren ok het wordt tijd dat moslim vrouwen wat meer gaan tonen en niet op een vulgaire manier. Meer in de zin van het is mooi weer buiten en een korte broek en t shirt moet voor iedereen kennen. En als mannen dat provocerend vinden moeten ze maar de andere kant opkijken en hun dierlijke lusten aan de kant schuiven. Respect is een groot woord en je lichaam bedekken doe je in de eerste plaats voor je geloof en niet voor de mannen die dat erg vinden ?

 20. Ik vind onzin een vrouw mag zwemmen zoals zij dat wil kan de man dat niet aan een vrouw bedenkt of in bekini rokje of eens welk kleding dracht dan zetten de mannen maar oogkleppen op is toch belachelijk dat een vrouw helemaal afgekleed loopt terwijl haar man in een zwembroek loopt of een korte broek waar is hier nog spraken van respect voor elkaar mannen en vrouwen staan gelijk en wat betreft regels dat is door de mensheid zelf gemaakt in zijn of haar voordeel de wereld is van iedereen en je mag doen en laten waar je je zelf goed bij voelt en wat goed is

 21. Aan de discriminatie van de vrouw moet een einde komen,het weigeren van de boerkini is goed begin, nu ook nog de vrouw toestemming geven om naast, en geen 10 meter achter haar man te lopen op straat,ik was enkele malen in Marokko, de discriminatie van de vrouw kan je niet naast kijken, een man mag ook zijn vrouw slaan.

 22. Hicham: noemt u dat zich aanpassen? moslims scholen? moskeeën enz op kosten van de belastingbetaler? dat moet gestopt worden, dat is islamisering, niemand zit te wachten op een geweldcultuur die de islam is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.