Lekker snoep en ook nog halal: Goody Good Stuff

poensLekker snoepen voor mensen die halal eten zit er vaak niet in. In veel snoep zit namelijk gelatine verwerkt, dat dierlijk eiwit kan bevatten. Goody Good Stuff ontwikkelde in 2010 snoep gemaakt zonder gelatine. Sinds dit jaar zijn deze halal gecertificeerde snoepjes ook in Nederland verkrijgbaar.

De Goody Good Stuff snoepjes, die vooral echt lekker zijn, worden gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Ze zijn verder vrij van veelvoorkomende allergie├źn zoals gluten en lactose en zijn bovendien halal en vegetarisch gecertificeerd.

Goody Good Stuff is verkrijgbaar in het snoepschap van vrijwel alle landelijke supermarkten. Naast de losse zakjes is er ook een Uitdeelmix, ideaal om zorgeloos snoep uit te delen aan familie, vrienden of als traktatie op school. Kijk voor meer informatie ook op de Goody Good Stuff Facebook pagina.

7 REACTIES

  1. Zo gezond is dit spul ook niet. Met meer dan 60 % suikers gemiddeld in de snoepjes. Er zijn wel degelijk gelatinevrije en suikervrije snoepjes te koop van de bron bv

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.