Ambassadeur Marokko sprak met politie

gesprekambaDe Haagse politiechef Van Musscher heeft op de Marokkaanse ambassade gesproken met ambassadeur Bellouki van Marokko(FOTO). De ambassadeur diende eergisteren een klacht in over het optreden van de Haagse politie tegen Marokkaanse Nederlanders in de Schilderswijk.

Bellouki verwees naar een incident op 6 september, toen twee agenten op de Hoefkade een 14-jarige jongen zonder aanwijsbare reden hardhandig tegen de grond werkten. Zijn toegesnelde vader werd met kracht weggeduwd en geslagen; protesterende omstanders kregen klappen met de wapenstok.

Volgens de politie hinderden de jongen en zijn vader de agenten die met een andere zaak bezig waren. De politie zegt in een reactie dat beelden die de ambassadeur heeft gezien niet het hele verhaal vertellen.

Over de inhoud van het gesprek wil de politie niets kwijt.(FOTO: Marokkaanse ambassade in Nederland)

5 REACTIES

 1. What’s new. Het antwoord verbaast me totaal niet.
  Dit is een standaard antwoord van onze smurfen. Als de ene excuus niet opgaat, verzinnen ze een andere excuus waar je bij staat.
  Als de camera een keer per toeval wel werkt wanneer de politie de mist in gaat, dan kloppen de beelden niet. Heel goed, en als je naar rechts kijkt dan zie je links niets. Zou het bij winkeldiefstal ook op deze manier werken waar mensen op heterdaad betrapt worden. Kortom de politie doet het altijd goed. Dit is een grote lulverhaal.

  Als het binnenkort uit de klauwen loopt omdat men het geloof in justitie/rechtsstaat totaal verloren is, moeten we niet gaan piepen met zijn allen. Het zal nl een logische voorspelbaar gevolg zijn. Wat mij betreft, stappen we over op het systeem van onze buren waarin het tot heftige confrontatie komt tussen gemeenschappen en politie. Blijkbaar wordt je alleen dan serious genomen.

 2. deze politie moeten ontslagen worden en hun politiechef Van Musscher ook , zelf ontstaand voet

  eerste hebben de politie gezegd , de jongen wil zich niet ligtermeren

  gisteren op de nOS journaal zegt hun politiechef Van Musscher , is geweld gebruikt tegen de politie

  vandaag zegt de politie , de jongen en zijn vader hebben de agenten gehinderd die met een andere zaak bezig waren.

  morgen gaan ze weer iets ander leugens verzinnen

  ik hoop dat deze vader en zijn zoon MET de ambassadeur voor hun niet opgeven en verder tegen deze bende van politie

  ik adviseer om iets te doen via internationale bijvoorbeeld , er zijn heel veel organisatie die met dit soort zaken bezig houden

 3. mohamed.

  Lul niet zo dom, je ziet zelf in het filmpje dat hij zich losrukt van de politie,Je hoort alleen niet wat hij tegen de agent zegt, Maar dat zal zeker niet mooi zijn geweest.

  Dat soort dingen moet je niet doen.

 4. Laat de Marokkaanse ambassadeur ook eens kritiek leveren op zijn landgenoten bijvoorbeeld op de twee Marokkanen die in Beverwijk een meisje zwaar mishandeld hebben. De beelden zijn zo afschuwelijk om te zien. De harde klap waarmee het meisje neergeslagen wordt is gruwelijk.Natuurlijk si het algemeen bekend dat Marokkanen neerkijken op Nederlandse vrouwen maar dit gaat werkelijk nergens om. Het harde optreden van de politie is te begrijpen; tuig moet je zo snel mogelijk aanpakken en het liefst elimineren.

  @Mohamed: Ja, de Nederlandse politie liegt en jokt. Net alsof Marokkanen altijd de waarheid vertellen. Veel Marokkanen hebben een extra gen om te liegen en de bedreigen; zit nu eenmaal in hun genen. Ik ben blij met het harde optreden van de politie en in jouw land mag een vrouw niet eens in een burka of gesluierd over de straat lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.