Premier Rutte neemt het op voor Marokkanen

  22

  RuttePremier Rutte heeft PVV-leider Geert Wilders fel aangevallen over diens opmerking dat er een ‘Marokkanenprobleem’ is. Wilders deed die uitspraak naar aanleiding van een incident in een supermarkt in de Haagse Schilderswijk meldt Omroep West. De politie werd er belaagd na de aanhouding van een 14-jarige Marokkaanse jongen.

  Volgens de zender nam Rutte het op voor de Marokkanen. ‘Wilders kan nog niet in hun schaduw staan’, zei Rutte. Hij verwees daarbij naar een onderhoud dat hij had met Marokkaanse ondernemers en jongerenwerkers in het Torentje.

  De premier zei ‘oneindig respect’ voor hen te hebben en riep iedereen op deze mensen te steunen. Wilders zou de samenleving alleen maar zwakker maken door opmerkingen als ‘minder, minder’. Die zouden veel impact hebben op moslims die op een positieve manier een plek willen veroveren in de samenleving. Rutte vindt het verder ‘verschrikkelijk’ dat kinderen worden gediscrimineerd, omdat ze Fatima en Mohammed heten. Hij kreeg steun voor zijn opmerkingen van PvdA-leider Samsom. ‘Het is goed dat u hier staat als premier van alle Nederlanders.’ Bron: Omroep West

  10 REACTIES

  1. @Jaba,

   En Wilders heeft ook maar 1 doel, en dat is zoveel mogelijk kiezers krijgen….

   Het verschil is dat Wilders het doet door alle moslims en Marokkanen aan te vallen en haat te verspreiden. Rutte en Samsom door op te komen voor de meerderheid Moslims en Marokkanen die het goed doen.

  2. Ach, als je op ‘verlies’ staat, wat zeker geld voor Samsom, met zijn ‘clubje’ wat op ‘sterven na dood’ is. Dan moet je toch ergens ‘stemvee’ vandaan trekken, om je EIGEN baantje in stand te houden!

  3. ik ben blij dat geert eerlijk voor zijn mening uit komt dat heb ik liever dan die huigelaars die liegen en bedriegen en de hele bevolking een loer draaien alleen om stemmen tewinnen walgelijk waarom denkje dat er zoveel mensen er een eind aan hun leven maken mensen zien geen uitweg meer kunnen geen gas enlicht meer betalen en die toren hoge ziekenfonds niet kunnen betalen mensen moet naae de voetselbank anders hebben ze niet te etenen dan nog de mensen die uit huis worden gezet oudere die uit het verzorgings huis worden gezet zodat ze er aziel zoekers ofwel goudzoekers er in kunnen plaatsen en wat dacht je van die vliegramp ook daar weet rutte en timmermans meer van zij hebben niet voor niets een geheimhoudings plicht onder tekend ze wilde een oorlog onketenen met rusland schande schande heb er geen worden voor wat een smerige bende rutte en zn maatjes in brussel de hele eu en amerika zijn hier schuldig aan

  4. Niet alle Marokkanen zijn moslims en niet alle moslims zijn Marokkanen. Geert Wilders heeft niet meer of minder een eigen mening dan Samsom of Rutte. Het zijn alle drie politici die een eigen achterban bedienen en daar als het goede politici betaamt hun uitlatingen en ook hun taalgebruik op afstemmen. Daarom spreekt Wilders staccato en last rustpauzes in na maximaal 5 a 6 lettergrepen, spreekt Rutte altijd gehaast alsof ie wordt aangeklampt terwijl de trein al vertrekt, dit omdat een vette sigaar en een oude directeur pose als Wiegel hem eenvoudig niet staat en spreekt Samsom altijd geforceerd gedecideerd alsof ie helemaal niet de weg kwijt is en wèl weet wat ie doet.

  5. @Ron, Marokkanen zijn moslims zolang het hen uitkomt. Alles wat hun Allah verboden heeft, worden door Marokkanen omzeild. Gisteren nog een documentaire gezien over de hasj transport van ‘gelovige’ Marokkanen. In hun Koran worden hasj verstopt die ze dan naar het buitenland smokkelen; de Koran wordt uitgesneden en in de ontstane ruimte wordt hasj verstopt. Vervolgens worden die boeken vervoerd door gesluierde vrouwen die zogenaamd niets afweten van de transportwaarde. Heeft Geert Wilders toch gelijk dat het boek een sprookjesboek is ?

  6. Indien deze goed geïntegrreerde Moslim werknemer van Rutte werkelijk goed geïntegreerd is, zou hij niets liever willen dan dat Rutte het probleem van het toegenomen fundamentele islamisme, die de Sharia in willen voeren, serieus zou nemen en zou aanpakken in plaats van hem te misbruiken als excuus om deze problematiek weer onder de tafel te schuiven.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.