Ali B. en Najib Amhali kopen boekrechten Mocro Maffia

Mocro maffiaHet komt pas volgende week uit, maar de filmrechten van het boek Mocro Maffia zijn nu al opgekocht. Het productiehuis North Sea Camel, van onder anderen Ali B en Najib Amhali, heeft de filmrechten gekocht van het boek, dat op 1 oktober verschijnt.

In het onthullende boek beschrijven journalisten Wouter Laumans en Marijn de nieuwe generatie gangsters in de Amsterdamse onderwereld. Ali B, die zelf in Amsterdam opgroeide en sommige leden van de Mocro Maffia kende, wil het verhaal over de nieuwe generatie gangsters in een serie-achtige verfilming uitbrengen.

North Sea Camel maakt tv-programma’s als Ali B en de muziekkaravaan en Maurits en Mimoun vragen om problemen. (Bron/ lees verder: NU.nl)

Mocro maffia

2 REACTIES

  1. diet is egt belagelijk wat ali b een die najib amhali doen denk aan je land genooten homos van ali weten wij dat hij al in de pot is bij de nederlanders maar van najib haden wij het niet verwacht maar goed ik probeer duidelijk te maken dat ali een najib over gekocht zij want deze kanker boek had niet uit moogen komen een die gaste die mee deden aan het boek hun tijd komt er aan een gaste die geld er voor heben ontvangen zogenaamd juli zij marokkanen haha gaa de kontje van nederlander schoon likken

  2. nieuwe generatie gangsters in de Amsterdamse onderwereld die zijn nog niet buiten dat zijn de egte soldaaten een die zij der juli weten niet een hoe het een het egt gaat zo maar een boek en een film leef mee op nieuwe generatie gangsters in de Amsterdamse onderwereld dan zulen we zie hoe het in het egt is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.