Badr Hari eindelijk zélf actief op sociale media

Badr HariBadr Hari is al die nepaccounts op sociale media meer dan zat. De kickbokser heeft daarom besloten om zélf social media kanalen te gaan gebruiken!

Want steeds vaker moet hij zich verantwoorden voor uitspraken die in zijn naam gedaan via nepaccounts op Twitter, Facebook en Instagram. De afgelopen tijd leek het alsof de kickbokser al druk in de weer was op social media, maar niet is minder waar. Alle social media accounts van Hari die tot nu toe voorbij kwamen waren namelijk nep.

Badr heeft daar zo tabak van, dat hij een complete website rondom zijn eigen persoon uit de grond heeft laten stampen: Badr84Hari.com (onder constructie). Daarnaast heeft hij nieuwe sociale media kanalen aangemaakt: Twitter, Facebook en Instagram.

Zie hieronder zijn videostatement:

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.