Ben Affleck woedend na schaamteloze islamhaat presentator

34

Ben Affleck neemt het op voor moslimsDe Amerikaans komiek en presentator Bill Maher dacht tijdens een van de uitzendingen van zijn televisieprogramma Real Time flink in te kunnen hakken op moslims en de islam. Zijn gast Ben Affleck kon de Islam-hetze echter niet accepteren.

Het gesprek moest gaan over het nieuwe boek Waking Up. Al gauw begon Maher kritiek te leveren op de islam en vroeg hij zich af waarom ‘progressieve’ westerlingen zich niet durven uit te spreken tegen de islam.

Ben Affleck werd woedend door het openlijke racisme van de presentator. “Het is ranzig en racistisch”, merkte Affleck op. “Meer dan een miljard moslims zijn niet radicaal, straffen geen vrouwen, gaan gewoon naar school, eten boterhammen, bidden vijf keer per dag en doen geen van de dingen die jij zegt dat alle moslims doen”, zei de acteur.

Tenslotte merkt Affleck op: “Wat is je oplossing dan? Wij hebben veel meer moslims vermoord dan andersom.”

Zie hieronder de discussie:

19 REACTIES

 1. Hey stomme prutser krijg toch de klere. Ik woon al jaren tussen de Islamieten en vind het gewoon geweldig. Die Affleck is een goeie gozer daar kun jij nooit aan tippe. Ik heb met mijn buren een schappie gegeten en dat was verdomd lekker moet je ook eens proberen. En bij het suikerfeest krijg ik altijd lekkere koekjes en geen 1 maar een bord vol. Mijn islamitische buren zijn altijd vrijgevig en bemoeien zich nooit met me. Je moet niet fucke met me want ik ben Jantje, Jantje uit Amsterdam !

 2. Jantje Amsterdam.

  Volgende zinnetje intrigeert me.
  Je moet niet fucke met me want ik ben Jantje, Jantje uit Amsterdam !

  het gebruik van verkleinwoorden duidt er op dat we te maken hebben met 1. iemand van het vrouwelijke geslacht 2. iemand met een homoseksuele geaardheid.

  Fucke. Normale volwassenen gebruiken de verbastering fucke niet. Dat duid er er op dat we te maken hebben met een persoon dat de volwassen leeftijd nog niet heeft bereikt, dan wel met iemand uit een lage sociale klasse.

  Dan hebben we nog de behoefte om expliciet te melden dat je Jantje uit Amsterdam bent.

  Die trots zie je vooral terug bij voetbal supporters.

  Dus even opsommen. Jan is dus een latent homofiele Ajax hooligan of een Marokkaanse reageertrol.

 3. Laat ik ten overvloede nog maar even melden dat ik geen enkele behoefte voel om met Jantje uit Amsterdam te fucke. Ik vind het ook prachtig dat zijn of haar buren hem of haar voeden, maar de cijfers die gegeven worden door moslims in de wereld zelf spreken luider dan geserveerde koekjes en schappies in een Amsterdamse krachtwijk en ook luider dan heer Affleck.

 4. Stomme prutser en Jabba zijn wel Bekend hier op dit site. twee islamophoob racisten zijn, Ze zijn dagelijks hier hun tijd te verspillen ik zou zeggen ga maar door lossers niemand die ene fck om jullie geeft, sterf in jullie haat

 5. jantje.
  Als je discriminatie wilt melden dan moet er wel discriminatie hebben plaats gevonden, of op zijn minst een belediging.

  Ik denk dat je beter jezelf kunt aangeven, want je bent een belediging voor het woord Amsterdammer.

  John. Nooit geweten dat er een islamitisch ras bestond, Bedoel je niet misschien segregatie op basis van een etniciteit ?

 6. Hahahaha Jaba en stomme prutser zijn nogen steeds actief op deze forum nadat ik een paar maanden afwezig was op dit forum zie ik ze telkens weer. Jullie hebben echt geen leven.Jullie lijken wel fulltime rascisten / Islamafoben. Een advies voor jullie 2: GET A LIFE

 7. Sommige mensen schijnen nog steeds te denken dat het woord racist een soort toverwoord is om kritiek op islam mee te laten verdwijnen. Ehm ik denk dat je je OS maar even moet updaten, want dat werkt al een flink aantal jaren niet meer. En islamofoob is ook zo’n bezweringsformule dat eigenlijk helemaal niets betekent. Het achtervoegsel foob komt van het Griekse ????? dat angst betekent. Maar in het Nederlands betekent het “afkerig van” en het tegendeel van fiel “aangetrokken door” dat van het Griekse ????? dat “houden van” betekent. Maar het is semantisch volslagen onzinnig om iemand islamofoob te noemen als je niet islamofiel bent en vice versa. In het beste geval noemen we dat in de logica een tertium non datur type drogreden oftewel de drogreden van de valse tegenstelling, maar eigenlijk geven we daarmee teveel eer aan een gemakzuchtige flauwiteit.
  Waarom in plaats daarvan geen poging ondernomen, hoe zwak ook, een argument te verzinnen waarom Affleck toch een beetje gelijk zou kunnen hebben ondanks de het feit dat moslims in de wereld hem in woord en daad weerspreken?

 8. @Jantje, “Jantje uit Amsterdam”,ach arme, arm van woord en geest, en “graties ies altijd goet”, echt een Hollander, om “trots” op te zijn. Een klein beetje ABN zou jou zeker goed doen!

  @John, het arme creatuur, Jantje, heeft een volgeling, even wijs in woord en taalgebruik!

  @Straman, Al het “goede”, komt in drieën, blijkbaar geldt dit ook voor de “armen van geest”!

  Wat een presentator/komiek (niet dat hij leuk) al teweeg kan brengen!

 9. hahaha neem toch een pilsje voor afkoeling ! Ene jaba wat ben je toch een heethoofd zit toch niet zo te zeiken man. En jaba homo’s zijn ook mensen zoals jij een jood bent. Hooligan of Marokkaan voor mij zijn ze allemaal 1. Ik laat me lekker voeden door de buren en ze mogen altijd bij me aankloppen om iets te lenen of hulp vragen. Zo gaan we met elkaar om stelletjes hufters van de hoofdklasse.

  Stomme prutser laat jij je voeden door Den Haag jij leeft in honger gozer ! Nogmaals Je moet niet fucke met me, want ik ben Jantje, Jantje uit Amsterdam

 10. Jantje Amsterdam.

  Ik vind het niet zo netjes van je om je Islamistische buren uit te schelden voor een stelletje hufters van de hoofdklasse.

  Dan zal ik het er maar verder niet over hebben dat Jan en John precies dezelfde schrijffouten maken.

 11. Niemand die dus Affleck kan ondersteunen met een argument. De enige reactie schijnt te moeten zijn dat mensen zich stil moeten houden. Maar je hoeft maar te vergelijken, zoals de daarbij ook aanwezige Harris meldde, wat de reacties zouden zijn geweest als daar pontificaal in beeld Affleck een bladzijde uit de Koran had gescheurd om te bewijzen dat hij gelijk had over het relatieve aantal niet radicale moslims, met wat er aan reacties op ISIS is geweest uit de hoek van moslims in brede zin. Dan hadden er overal doden gevallen, ambassades in brand gestoken en zelfmoordaanslagen gepleegd op hotels waar ook wel eens Westerse toeristen komen en Affleck (en iedereen waar hij mee omging) de rest van zijn leven doodsbedreigingen kreeg van individuele moslims en groepen terroristen en ook complete staten, in plaats van een brief die ondertekend was door een handjevol korangeleerden dat het volgens hen onislamitisch is om bladzijden uit de Koran te scheuren.

 12. sorry gasten ik ben eigenlijk een mogool en stomme prutser ook wij zijn psychisch niet in orde. Ik voel me elke dag gefrustreerd over de islam. Ik ben een hond ik blaf graag maar bij niet. Ik ben de grootste lafaard die zich achter zijn pc schuilt.

 13. Je hebt groot gelijk jaba mijn denkbeeldige vriendje. Ik heb waanideeën en voel me de stront van de maatschappij. Ik heb altijd haat in me hart en voel me eenzaam. Jij verrijkt me leven en ben mijn maatje. Ik praat graag over vrijheid maar schuil me net als jou achter me pc we zijn tenslotte 1. Ik praat graag over ISIS, islam en bezoek http://www.magreb.nl omdat ik geen belangrijker dingen te doen heb. Ik wil graag mensen frustreren omdat ik dat zelf ben. Ik kan niet meer slapen want mijn haat zit in me hoofd. Wellicht moet ik opgenomen worden in de psychiatrie. Als deze mensen mij zouden zien zouden ze me uitlachen. Ik kan mezelf niet eens in de spiegel bekijken want ik walg van mezelf. Sorry moslims let niet op mij ik ben stront !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.