Israëlische kolonisten terroriseren Palestijnse boeren

40

Israelische kolonisten terroriseren Palestijnse boerenTientallen Israëlische kolonisten uit de illegale nederzetting Tapuah hebben afgelopen vrijdag honderden olijfbomen van Palestijnse boeren vernield en in brand gestoken.

Het was de tweede aanslag in de regio Salfit in evenveel zoveel dagen. Volgens ooggetuigen stonden Israëlische militairen erbij en keken ze toe.

Aanvallen van Israëlische kolonisten zijn een jaarlijks terugkerend fenomeen tijdens de oogsttijd van de olijven. Olijventeelt is één van de belangrijkste bronnen van inkomsten van de Palestijnse boeren. (Bron/ lees verder: MaanNews.net)

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.