Hollandse verdedigers zwarte piet te kijk gezet op Tumblr

racistjes6 (2)“Hey brutale kankerzwarte, nog 1 keer zo een taal en ik strap je terug naar dat apenland waar je vandaan komt oke? Vuile hoer, jullie soort heeft niets opgebouwd hier, alleen maar handen opgehouden.” Dit is één van de vele reacties die op de populaire Tumblr-pagina ‘Racisten uit de kast’ te lezen is.

Op deze pagina zijn reacties te zien van Hollanders die met voornaam en achternaam worden vermeld.

racistjes3

De reacties lijken vooral te zijn gedaan op de Facebookpagina ‘Pietmakeover‘. Hieronder nog meer reacties.
racistjes1

racistje4

racistje5

racistjes6

6 REACTIES

 1. Wat deze sneue pseudo-touretters ook aan racistische wartaal uitslaan, deze achtergebleven sinterklaasjihadi proberen het voortschrijden van de tijd tegen te houden door de klok stil te zetten: zwarte piet is passé. Dat kàn gewoon niet langer zo. Het kon vijftig jaar geleden ook al niet, maar vandaag is het een nationale schande.

 2. Wat een vreselijk taalgebruik! Het zegt alles over hun IQ, niet veel meer dan een baal hooi. Zwarte Piet hoort traditioneel bij Nederland en bij de allerkleinste kindertjes en dat houden we gewoon zo. We gaan niet tornen aan het verreweg het leukste kinderfeest van het jaar.

 3. Dit soort Nederlanders zijn racisten punt uit. Dit shockeert niemand meer het was allang bekend. Marokkanen, bruine mensen, Turken,en zelfs de hardwerkende Polen worden geteisterd door racisme en vooroordelen al tientallen jaren gaat het zo. Ik zou zeggen heeft iemand een grote bek gewoon hard dicht klappen. Het zijn meer blaffende honden die niet bijten en als ze klappen hebben gekregen weer gaan huilen bij de media en politie.

  zero tolerantie voor ons maar dat geldt ook voor hun. Stoer praten achter de pc maar als hij voor je neus staat schijt hij alle kleuren in zijn onderbroek.

  Ik heb medelijden voor die bruine mensen en wie bounty is die moet maar wakker worden en weten wat bepaalde blanken over hem denken. Er zijn ook allochtonen die zeggen die Marokkanen zijn de oorzaak van problemen die moeten ook eens wakker worden en kijken of ze wel echt geaccepteerd worden.

  Ook al gedraag jij jezelf als Nederlander je zult het hier nooit zijn. Wees gewoon jezelf en je moet trots zijn waar je vandaan komt.

 4. Zwarte piet is gewoon racistisch. Zwarte pieten zijn slaven van Sinterklaas echt een kut cultuur is dat. Het is allemaal gebasseerd op fabeltje en leugens. Ze liegen tegen hun kinderen dat Sinterklaas uit Spanje komt en later moet het kind achterkomen dat de ouders tegen hem hebben gelogen. Ze noemen de islam achterlijk wie is hier nou achterlijk ? Cultuur van leugens en misleiding. En dan hebben we het nog niet over Carnaval wat al helemaal een kut feest is. Ze zitten dagenlang te zuipen, neuken rond netals dieren, en gedragen zich net mogoolen wat een cultuur !

  Nederlanders hebben gewoon minderwaardigheidscomplex hun weten dat andere culturen gewoon beter zijn en meer inhoud en betekenis hebben. Nederlanders zijn gierig, voelen zich superior terwijl ze niks voorstellen in de wereld.

  Ze zeggen weleens ga terug naar je eigen land. Wie zijn hun om te bepalen dat ik de rest van de wereld niet mag zien. Alsof Nederland de wereld is ! Wie zoiets zegt die moet weten dat hij alleen baas is over zijn eigen stoep en tuin en verder heeft die niks te zeggen.

 5. Kiezen of delen Joost! Kindertjes hebben geen begin van een notie van traditie, dat is het idee dat alleen leeft onder volwassenen dat dingen hetzelfde moet blijven als vroeger. Voor kleine kinderen maakt het allemaal niet uit. Het maakt alleen uit als je groot genoeg bent om niet meer in sinterklaas te geloven. Dan pas ga je je druk maken om malle dingen als tradities.

 6. Hypocriete Nederlanders als bij hun dingen niet kloppen weten ze als geen ander het goed te praten ! Sinterklaas is gebaseerd op leugen en gaat terug naar de slaventijd. Zelfs kinderen zien bruine mensen soms aan als zwarte piet. Maar dit moeten we gewoon accepteren omdat de meerderheid van de Nederlanders vindt dat dit cultuur is wat een Hypocriete volkje !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.