Eerste halal-beurs binnenkort in Eindhoven

34

Halal Expo EuropeKomend voorjaar wordt in Nederland voor het eerst een internationale halal-beurs gehouden. Op 15 en 16 april 2015 zal de eerste editie van Halal Expo Europe plaatsvinden in Beursgebouw Eindhoven.

Volgens de organisatie van de halal-beurs groeit de markt van halalvoeding erg snel. Europa is met meer dan 50 miljoen moslims een belangrijke afzetmarkt voor halal producten.

Halal Expo Europe is gericht op de gehele halalsector, met speciale aandacht voor voeding, cosmetica en de financiële sector. Op de beurs komen onder andere bedrijven uit Marokko, Maleisië en Saudi-Arabië. (Bron/ lees verder: Halal Expo Europe )

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.