Britse ‘Conchita Wurst’ hoopt mee te doen aan Eurovisiesongfestival

664159De Pakistaans Britse Asif Lahore zegt de Conchita Wurst van Groot-Brittannië te willen worden, maar dan zonder baard. De man is homo, travestiet én moslim. Hij wil met zijn lied ‘You and I’ volgend jaar meedoen aan het Eurovisiesongfestival.

De 31-jarige Asif vertelde in een interview dat het hem heel veel moeite en lef heeft gekost om uit de kast te komen. Zijn ouders brachten hem meteen naar de imam, die hem heeft proberen te overtuigen om weer hetro te worden. Naar eigen zeggen, heeft de imam het opgegeven en hem uiteindelijk gevraagd niet te koop te lopen met zijn geaardheid.

Hieronder de cover van Conchita Wurst, met videobeelden van de transformatie van Asif van man naar vrouw:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.