Israël zet kolonisatie Palestina voort: 500 illegale woningen voor joodse kolonisten

Joodse kolonisten vallen Palestijn aanOndanks de internationale verontwaardiging en kritiek gaat kolonisator Israël door met het bouwen van illegale nederzettingen op Palestijns grondgebied. Maandag heeft een commissie van het Israëlische ministerie van Binnenlandse Zaken groen licht gegeven voor de bouw van 500 woningen voor Joodse kolonisten in Ramat Shlomo, een illegale nederzetting in bezet Palestijns gebied.

Buurland Jordanië had zich vorige week nog beklaagd bij de VN over de Israëlische plannen om minstens 1000 illegale woningen in de Palestijnse hoofdstad Oost-Jeruzalem te bouwen voor Joodse kolonisten.

Premier Netanyahu had vorige week opdracht gegeven vaart te zetten achter de kolonisatieplannen. Ondanks het verzet van de VS en de EU gaat Israël gewoon verder met het in gevaar brengen van een Palestijnse Staat naast Israël. (Bron/ lees verder: Metrotime)

3 REACTIES

  1. Hiervoor is blijkbaar geen interesse, dit toont aan wie de macht heeft in de wereld, grond ontnemen en bouwen voor anderen, dit zal hen worden berekend op de dag van afrekening en misschien wel eerder……de Thora en Bijbel stimuleren alleen God te dienen en geen waarde te geven en de tien geboden, niet stelen…..dit zijn geen christenen en geen joden die zulke dingen doen…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.