Marcouch: ‘Politie moet meer allochtonen aannemen’

plesieDe politie moet meer dienders aannemen die kennis hebben om wijken met veel allochtonen goed te kunnen doorgronden. Dat stelt minister Opstelten (Veiligheid en Justitie) schrijft De Telegraaf. Volgens de krant doet de minister dat na aandringen van PvdA-Kamerlid Marcouch.

Marcouch pleit al langer voor meer allochtonen bij de politie. Volgens hem begrijpen agenten momenteel buurten zoals de Schilderswijk in Den Haag te slecht en kunnen ze daardoor minder goed hun werk doen daar.

5 REACTIES

  1. Heb mijn twijfels of dat wel zo’n goed idee is. We hebben zojuist gezien hoe het is afgelopen met die 2 (vervelende) Turken in de PvdA. Van alle kanten proberen ze steeds meer invloed uit te oefenen en daar zitten we niet op te wachten. Hier is het nog steeds Nederland en geen Turkije of Marokko. Dat je je laat adviseren door allochtone specialisten lijkt me een beter idee.

  2. Ik zou zeggen blijf weg bij de politie, zolang Nederland burgers allerlei zaken onrechtvaardig ontneemt middels de “politie” zou ik niet tot hen gerekend worden….blijf lekker eenvoudig leven als schoonmaker of taxi chauffeur, Eigen vrijheid is t beste en laat mensen/nederlandse burgers met rust…….sociale contrĂ´le werkt beter dan de politie….politie werk alleen maar averechts

  3. Mooi verhaal, maar je word toch niet aangenomen als allochtoon. Ze willen de politie blank houden, dan doen ze dat maar lekker want de salaris van de politie is bagger, verdient evenveel als een fulltime vakkenvuller van de AH

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.