Ras-entertainer Ali B in Theater Zuidplein

alib_theaterWoensdag 26 november 2014 speelt multi-talent Ali B zijn programma ‘Ali B Beken(d)t’ in Theater Zuidplein. De belangrijkste verhalen uit zijn leven heeft Ali B wel zo’n beetje verteld. Tenminste, dat dacht je. Hij heeft nog veel geheim gehouden. Er zijn nu eenmaal dingen waar zelfs een knuffelmarokkaan met het hart op de tong zijn mond over houdt. In ‘Ali B Beken(d)t’ gooit hij de echte verhalen op tafel en noemt man en paard. Voor sommigen een schok, voor anderen een opluchting. Hoe dan ook; niets is wat het leek. Laat je meesleuren in deze avond vol onverwachte en grappige wendingen! Aanvang 20.00
uur.

In ‘Ali B Beken(d)t’ doet Ali B een openhartig boekje open over zichzelf. Als tegenprestatie wil hij zijn publiek ook leren kennen. De publieksreacties verwerkt hij vaardig en op een innemende manier in
zijn verhaal. Dus laat je verrassen!

‘Ali B Beken(d)t’ is de vijfde cabaretshow van Ali B. Eerder dit jaar ontving hij met dit programma een nominatie voor de Poelifinario 2014, een cabaretprijs die is bedoeld voor het meest indrukwekkende cabaretprogramma van het seizoen. Naast cabaretier is Ali B bekend als rapper, entertainer, televisiepresentator en jurylid van ‘The Voice of Holland’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.