Wijnbar van Marokkaanse onderneemster gesloten

uvaDe Rotterdamse wijnbar Uva Dolce, van Elou Akhiat, is gesloten omdat de exploitatievergunning niet meer geldig was. Dat meldt het AD. De Marokkaanse onderneemster werd volgens de krant met de dood bedreigd toen in het nieuws kwam dat ze de wijnbar wilde openen en van plan was alcohol te schenken.

Akhiat komt uit een strengislamitische familie. Haar vader is imam en ze liep zelf tot zes jaar geleden nog rond met een sluier. Zelf wilde Akhiat niet reageren op de sluiting van de wijnbar meldt de krant.

6 REACTIES

 1. Vreemd dat mevrouw Akhiat nu niet wenst te reageren op de sluiting van de wijnbar. Toen zij met de dood bedreigd werd (wat totaal achterlijk was) wist zij de media wel te bereiken en vragen te beantwoorden. Nu is zij niet bereikbaar om een verklaring te geven naar het waarom sluiten van de wijnbaar. Ging het slecht met haar zaak ? Sprake van huurachterstand ? Waarom heeft zij haar exploitatievergunning niet tijdig verlengd … of was de druk vanuit haar gemeenschap toch te groot ?

 2. Bar was een Turk. Zij moest een runnen op haar naam omdat die gast alleen zwart geld had. En niemand had deze mongool bedreigd. Was puur voor wat aandacht en reclame. Dit is gewoon zo’n goedkoop wijf

 3. Bitch nu WW aanvragen. Zogenaamd modern nu ga
  Je het echte Nederlandse systeem mee maken. Je eigen achterban
  Zwart maken….. misselijkmakend Tfoe. zogenaamd mee
  Willen doen nu tot de islam bekeren en naar Syrië VOOr IS vechten net zoals al
  Die andere Mongolen. Alles doen wat god verboden heeft en daarna
  Onschuldige mensen vermoorden!!! Ongelooflijk

 4. 30cm, een kameel ziet alleen de rug van zijn broer, zijn
  Eigen rug ziet hij niet.
  De Nederlandse taal moet het zijn. Effe corrigeren!
  Nu mag je veder! Weer zo eentje die denkt dat
  Hij alles weet en kent…..naturaliseer je mens en ga in een evenwicht
  Door het leven ipv je zelf een schouderklopje te geven! Bah gadverdamme!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.