SMN: “Allemaal achter Yassin El Forkani”

  5

  Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) woordvoerder Yassin el Forkani Imam Yassin El Forkani maakte onlangs bekend dat hij zijn preken tijdelijk moet stoppen vanwege de aanhoudende bedreigingen aan zijn adres door radicale jongeren. Een klap in ons gezicht allemaal. Want deze bedreigingen zijn in wezen een aanval op en bedreiging van de vrijheid van meningsuiting en godsdienst.

  Het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) steunt de heer El Forkani in zijn weerwoord tegen haat en geweld afkomstig uit extremistische kringen. Het SMN roept de Nederlandse samenleving en de moslimgemeenschap in het bijzonder op zich te scharen achter de heer El Forkani en hem te steunen in zijn strijd voor het vrije woord en verdraagzaamheid.

  De politiek vragen wij kritische geluiden van de islamitische gemeenschap over jihadistische radicalisering en extremisme serieus op te pakken en deze bescherming te bieden.

  1 REACTIE

  1. El forkani moet niet alleen Nederland verdedigen maar ook de slachtoffers van Assad en iets zeggen over de NO surrender club die WEL naar Syrie mag afreizen….dan schaart automatisch iedereen achter hem….

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here