Aboutaleb: ‘Ga naar Syrië, maar kom hier niet meer terug’

aboutaleb‘Wil je naar Syrië? Ga maar!’ En nadat ze daar hebben gevochten, hoeven jihadi’s hier ook nooit meer terug te keren, zegt burgemeester Aboutaleb van Rotterdam. Hij gaat zo recht tegen het kabinetsbeleid in aldus het Algemeen Dagblad. Aboutaleb, zelf moslim, zegt tegen de krant dat hij niet begrijpt wat jihadgangers bezielt.

“Als iemand deze samenleving verdorven vindt, ga! Maar dan is er ook geen weg meer terug. Lever dan je paspoort in.In die zin verschil ik echt hartgrondig met de Nederlandse regering van opvatting op dit punt” aldus de burgemeester van Marokkaanse afkomst.

Lees het uitgebreide interview met Aboutaleb in het Algemeen Dagblad.

17 REACTIES

 1. Goed gesproken burgemeester Aboutaleb, verstandige woorden. Ga lekker naar Syrie en sluit je aan bij die randdebielen. Schiet ze lekker, verkracht, moord, onthoofd en dat alles in de naam van allah. Wat een feest. Maar kom nooit meer terug! Bye.

 2. Geachte heer Aboutaleb,

  U doet u naam geen eer aan. Los van deze opmerking van hem. Mensen die willen gaan moet je vooral laten gaan. Voor de rest was de heer Aboutaleb de beschermer van de profeet. De naam van deze beschermer draag je als je achternaam en de naam van de profeet draag je als voornaam, maar je bent zover van ze verwijderd. Het enige waar jij aan denkt is hoe kan ik er voor zorgen dat ik die stemmen die de PVDA heeft verloren kan terug halen, jij en je schoothondje Markoush zuijn het zelfde. Wanneer ga je bijdragen aan echte oplossingen??

 3. Wat een vieze mongool is hij met andere worden

  laat ze maar gaan om ISIS sterk te maken en laat die mensen in syrie maar streven WAT EEN VIEZE GORE MONGOOL. hij zit zelf achter isis

  ik schaam me KAPOT om Marokkaan te zijn door hem. je moet die syrie gangers tegen houden om ze te voorkomen dat ISIS sterker word

  hij is een slaaf van de PVDA GATVER ik ben alles behalve trost op hem.

 4. Dus even een samenvatting.

  hij steunt ISIS door de deuren voor syrie gangers te openen? dus als een paar vanuit rotterdam naar syrie gaan om daar kinderen en vrouwen te doden laat hij is gewoon gaan inplaats dat hij ze verantwoordelijkheid neemt als burgmeester door ze op te pakken.

  in syrie zal dit zeker niet in een goede keel gat schieten terwijl bijboorbeeld yezidi’s dood gang zijn voor ISIS en echt niet op nog meer ISIS strijders staan te wachten stuurt deze ”burgmeester” nog meer hun kant op

  Ok ik stem nooit PVDA PVDA is pro-ISIS en steunt ze

 5. @josh, heb je bewijzen dat de 150 Syrie gangers uit Nederland vrouwen en kinderen hebben vermoord? Of zeg je dat alleen omdat het lekker klinkt, zodat je je diepe haat tegen de moslims kan bevredigen? Voorzover ik weet hebben de 150/200 Nederlandse Syrie gangers geen vrouwen en kinderen vermoord noch hebben andere ISIS leden vrouwen en kinderen vermoord. En mocht er toch onschuldige vrouwen en kinderen zijn vermoord door verdwaalde kogels of artillerie bombardementen dan was dat onbewust en valt dit gewoon onder collateral damage. In alle officiele uitgebrachte video boodschappen van ISIS worden alleen gevangen genomen soldaten, verraders en spionnen geëxecuteerd. In oorlogstijden is dit gewoon heel normaal. De buitenlandse hulpverleners en verslaggevers die onthoofd zijn door ISIS schijnen spionnen te zijn van het westen. Spionnen werken 9 van de 10 keer meestal als hulpverleners of verslaggevers in oorlogsgebieden. Ik neem geen propaganda nieuws van het westen en ook niet van aljazeera. Als de grootste islamhaters, duivels, hypocrieten, politici, etcetc tegen ISIS zijn dan ben ik pro ISIS. Ik help mijn broeders of ze nou dwalend zijn of niet. Slaap lekker zombies…

 6. Ik heb deze huichelaar niet gehoord toen hele gezinnen van Nederlandse afkomst naar de apartheid staat Israël uitreizen om Palestijnen te bombarderen met tanks en straaljagers. Viese hypocriet

 7. Ik snap niet waarom de jihadi en ISIS sympathisanten hier op Aboutaleb afgeven. Het is niet goed als de NL Overheid Syriegangers tegenhoudt – omdat er daar toch al genoeg van dat schuim rondloopt – en het is ook niet goed als Aboutaleb zegt dat ze beter kunnen ophoepelen als ze toch niet anders willen. Prima toch?
  Waarom zouden ISIS gangers uiteindelijk weer terugwillen naar die verdorven Westerse samenlevingen, terwijl een prachtig leven in de glorieuze ultieme islamitische heilstaat dat ze hebben helpen oprichten zo nabij is? Als we het over hypocrieten hebben, dan hebben we in hen die hierin niets strijdigs zien de definitie van het woord wel te pakken.

 8. beste Aboutaleb ,bemoei met jou eigen zaken ,
  wat betreft PvdA die gaat uitsterven , nu komt de waarheid naar boven

  PvdA heeft jaren lang allochtonen gebruikt , nu worden ze wakker , wel op tijd

 9. @autopet, waarom leef jij? Ik ben pro wegwezen en nooit meer terugkomen. Ik wil zelfs dat er meer moslims naar Syrie en Irak gaan en hun paspoorten verscheuren zoals de meeste dat doen als echte mannen. Er zijn slechts een paar teruggekomen, maar dat waren de labiele gevallen. De meeste zitten daar nog en zijn niet van plan om terug te komen. Terugkomen voelt aan als afstand doen van je geloof. Trouwens 200 Syrie gangers van de 1 miljoen moslims in Nederland is kattepis. De meeste Marokkanen/Moslims pissen op Aboetalib, Marcouch, Dibi, el varkani en kornuiten, omdat het marionetten zijn en absoluut niet opkomen voor de Marokkanen en/of Moslims . Ze komen op en verdedigen hun blanke Germaanse meesters. Daarom ben ik en de meeste negatief over deze schoothondjes.

 10. Dus beste Emir al Huppeldepup schrijf je nou twee keer achter elkaar een epistel waarin je uiteenzet dat je het roerend eens bent met Aboutaleb.
  Waarom ben jij dan geen “echte man” en verscheur jij je paspoort niet, verdwijnt naar Syrie of Irak en komt hier daarna nooit meer labiel en met een jankverhaal over hoe zielig je bent terug aan de poort. Ben jij van ons af en wij van jou. Iedereen blij! Dus wat is jouw smoes waarom je nog steeds hier bent, oh geweldige Emir Nogwatnogwat?

 11. @emir a.
  Waarom verschuilt u zich achter achter taaltrucjes als “bewijzen dat NL strijders….” en “voorzover u weet…” (alsof u een betrouwbare autoriteit bent in het verschaffen van nieuws). Vervolgens verliest u elke realiteit/menselijkheid; “In alle officiele uitgebrachte video boodschappen van ISIS worden alleen gevangen genomen soldaten, verraders en spionnen geëxecuteerd. In oorlogstijden is dit gewoon heel normaal.” Dit is NIET normaal en wordt door de Geneva Convention bestempeld als een oorlogsmisdaad. Een afspraak gemaakt door en tussen landen met integriteit, medeleven en respect voor de vijand in tijd van oorlog. U onderschrijft dit concept niet en dat maakt u een barbaar, crimineel, moordenaar en een vijand van en een gevaar voor de samenleving.

 12. @autopet als ik vertrek naar Syrie, wie gaat dan de waarheid verkondigen hier in Nederland? En ik ben persoonlijk niet verplicht om te gaan naar Syrie vanwege meerdere geldige redenen, die ik jou natuurlijk niet ga vertellen. Jij bent de laatste aan wie ik persoonlijke informatie zou verschaffen. Ik ben inderdaad een doorn in het oog voor jullie westerse islamhaters. Dus ondanks dat ik islamitische vrijstelling heb voor de jihad doe ik toch iets nuttigs in het westen, namelijk mijn broeders mujahideen steunen met mijn hart en met mijn tong. Ook teer ik op de sociale zekerheid van het westen waardoor ik geen cent belasting betaal, wat vervolgens betekent dat ik niet meehelp aan het opbouwen van zionistische imperium Nederland BV. Als ik mensen zoals jou boos maak dan ben ik blij, dat is ook een vorm van jihad. Ga maar lekker janken ouwe.

 13. @erres, de moslims in Guantanamo Bay vallen ook niet onder de Conventie van Genève. Alle moslims die gepakt worden op verdenking van terreur vallen buiten deze selectieve rechten van Genève. Ook de onschuldige burgerslachtoffers van de NAVO bombardementen hadden niks aan deze rechten. Dus steek die conventie van Genève maar in je reet. Moslims volgen geen mens gemaakte wetten die selectief worden toegepast. In oorlogstijd gaat je kop er gewoon af als je gepakt wordt. Niet janken, als je zo graag soldaatje, verradertje of spionnetje wilt spelen. ISIS mujahideen martelen tenminste niet, ze doden je meteen. Liever meteen dood dan 10 jaar gemarteld worden in een gevangenis door Arabische nationalisten of Amerikanen in Guantanamo Bay.

 14. Beste Ahmet,

  Ik hoop van harte dat jij en Marcouch dat ook doen, dan is het grootste probleem meteen opgelost namelijk. Als we dezelfde lijn dan ook meteen door trekken naar de mensen die vanuit heel de wereld, dus incluis Nederland, naar Israel vliegen om iets te kunnen betekenen voor Zionistische/Terreur staat, zijn van een hoop problemen verholpen.

 15. Ik word niet boos om grapjurken zoals jou Emir Al Hupsakee. Jouw smoes dat je een niksnut bent en parasiteert op andermans arbeid is nou ook niet echt verrassend te noemen. Dat je het brengt als een islamitische waarde om een klaploper te zijn wijkt wel een beetje af van de norm. Het is wel verfrissend om te zien dat je zelf ook weet wat de toegevoegde waarde van jouw bestaan is. Niks, dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.