Sluit je zorgverzekering voor 2015 af

ziektekEen goede zorgverzekering afsluiten voor 2015 kan lastig zijn. Independer helpt je hier graag bij. Niet alleen bij het zoeken van de juiste zorgverzekering, maar ook bij het afsluiten daarvan. En heb je daarna nog vragen? Dan kun je altijd bij Independer terecht.

Ga naar de website van Independer voor je zorgverzekering 2015
Op de website van Independer kun je proberen je zorgverzekering voor 2015 af te sluiten. Je vult een aantal vragen in, onder meer over welke zorg jij graag vergoed wilt krijgen. Vervolgens zie je welke zorgverzekeringen goed bij jou passen. Meestal kun je die meteen afsluiten. Lees meer informatie op de website van Independer.

Bel Independer voor je zorgverzekering 2015
Je kunt Independer ook altijd bellen. Dan krijg je hulp van een medewerker voor het afsluiten van je zorgverzekering. Je kunt Independer bellen van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op de laatste zondag van het jaar (28 december) is Independer ook open, van 10.00 tot 22.00 uur. Het telefoonnummer is 035 – 626 55 44.

(Foto: Flickr/Gunnar Ries)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.