Voorstelling ‘Hijabi Monologen’ in heel Nederland uitverkocht

monologenDe voorstelling Hijabi Monologen is in heel Nederland uitverkocht. Hajibi Monologen is gebaseerd op persoonlijke verhalen van moslima’s in Nederland. Hijabi Monologen gaat over het dagelijkse leven van de Nederlandse Moslima. Vaak wordt deze groep gekoppeld aan vervreemding van culturele identiteit, seksuele taboes, onderdrukking en pijn. Hijabi Monologen is anders en viert het vrouw zijn in al haar elementen!

Hoe gaat de Nederlandse Moslima om met verliefdheid, verlies in de familie, roddels en werkstress? En wat trekt zij aan tijdens het WK voetbal, een dagje strand of met koningsdag? Koopt zij haar Hijab op de markt, bij de Hema of gaat ze liever naar de PC Hooftstraat voor een echte Chanel of Louis Vuitton hoofddoek? En wat te doen bij een Bad Hijab Day?

Bij NPO Spirit een interview met artistiek leider Rajae El Mouhandiz en backstage beelden:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.