Achmed Akkabi wil nieuwe gezicht AH worden

Albert Heijn reclame personage Rachid - Achmed AkkabiAchmed Akkabi wordt misschien wel het nieuwe gezicht van Albert Heijn. Tenminste, als het aan hem ligt dan wordt zijn personage, de vakkenvuller Rachid, gepromoveerd tot de nieuwe supermarktmanager van Albert Heijn.

Eerder kondigde Albert Heijn aan dat Meneer Van Dalen, na tien jaar, ermee stopt als joviale baas in de reclames van Albert Heijn. Acteur Harry Piekema wil vanaf 2015 zich gaan richten op ‘andere projecten’.

Achmed Akkabi solliciteert via Twitter op de openstaande vacature. “Rachid terug, nu als supermarktmanager. Make it happen”, schrijft de acteur. De Marokkaanse Nederlander speelde een prominente bijrol in een groot aantal van de 153 tv-commercials die acteur Harry Piekema de afgelopen tien jaar maakte voor AH.

Albert Heijn heeft niet gereageerd op zijn Tweet. De supermarktketen heeft met het vertrek van Piekema een ‘vernieuwing’ aangekondigd in haar campagne.

1 REACTIE

  1. Doe maar zou ik zeggen anders krijg je dat ouwehoer van discriminatie en racisme weer van onze marokkaanse medelanders en vliegen de aangiftes je om de oren. Triest dat de vakkenvuller een open sollicitatie stuurt. AH meteen doen hoor want voordat je het weet staat de marokkaanse ambassadeur op de stoep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.