Aboutaleb herhaalt scherpe woorden in moskee

Ahmed AboutalebDe Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft zaterdag in de Essalam Moskee in Rotterdam nogmaals hard uitgehaald naar moslims die zich niet thuis voelen in de Nederlandse samenleving. Dit keer in de moskee voor ongeveer 250 gelovigen.

,,Rot dan toch op, heb ik meerdere keren gezegd. Dat is misschien niet leuk om te horen, maar er moet ook een grens worden getrokken. Ik ben een burgemeester die wil verbinden, maar ook grenzen wil stellen”, zei de Rotterdamse burgemeester.

De bijeenkomst in de moskee, georganiseerd door Stichting Platform Islamitische Organisaties Rijnmond (SPIOR), was bedoeld om buurtbewoners met elkaar in gesprek te brengen. Aboutaleb krijgt veel kritiek vanuit de islamitische gemeenschap om de toon die hij naar Nederlandse moslims aanslaat. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

19 REACTIES

 1. Hoeveel Marokkanen hebben inmiddels aan deze oproep gehoor gegeven ? Onlangs nog een stukje gezien met de rapper Appa die Aboutaleb voor rotte vis uitmaakte en van mening is dat Aboutaleb Marokkanen en Moslims discrimineert. Nou sorry Appa de mierenneuker, je begrijpt er werkelijk geen bal van. Zelf beweer je dat je opkomt voor Moslims en Marokkanen maar ik merk in jouw leefstijl weinig Islamitisch. Jouw rapsongs staan boordevol met oproep tot geweld en haat en in jouw clips komen schaard geklede dames opdraven. En jij durft het voor moslims op te nemen ? Abou Taleb heeft groot gelijk als het jou hier niet bevalt, rot je dan op en ga aub je niet verschuilen achter het excuus dat je hier geboren bent.

 2. Aboutaleb Taleb is een man met ballen niet twee maar met 3 ballen. Hij zegt precies hoe veel mensen in Nederland denken en niet alleen Nederlanders maar ook anderen geven Abiu Taleb groot gelijk.

 3. Is goed voor dat Moskeebestuur en die 250 mensen aanwezigen. Ze krijgen koek van eigen deeg. Hoe kun je nou zo een hypocriet als Aboutleb en Marcouch in de Moskee toelaten en podium bieden om zijn haat en onfatsoenlijk gedrag te tonen? Deze hypocrieten kennen we langer dan vandaag. Zij zijn niet de eersten en zeker niet de laatsten.

 4. Het lag in de lijn der verwachting dat Abou Taleb door de amorfe groep Marokkanen, die altijd de schuld bij anderen legt, voor hypocriet uitgemaakt wordt. Abu Taleb is beter ontwikkeld dan de groep die altijd maar zichzelf als slachtoffer ziet; want dat ligt zo lekker in het gehoor. Zielig gedrag en steeds de schuld bij anderen leggen. Ik heb veel bevolkingsgroepen meegemaakt maar de Marokkanen spannen echt de kroon als het op afwijkend gedrag aan komt. Gelukkig bevestigt Abou Taleb dit ook en daarom zegt hij ‘ bevalt het jou niet in dit land, rot dan lekker op’.

 5. Als men de kritiek uit de Marokkaanse hoek leest en hoort is Abou Taleb juist GEEN voorbeeld voor die bevolkingsgroep want volgens hen is hij een meeloper en non-moslim omdat hij niet voor de belangen van Marokkanen opkomt.

 6. Aboutaleb heeft geen problemen met Marokkaanen. Als hij problemen met Marokkaanen zou hebben, zouden wij aan zijn kant staan maar het probleem is dat hij problemen met de Islam en Moslims heeft in de algemene zin. Waarom moet een Nederlandse Moslim oprotten???? Vertel mij dat eens Aboutaleb en zijn aanhangers. Deze Nederlandse Moslims is hier geboren en getogen, is blank, heeft Nederlandse ouders, is net zo Nederlandse als de werkgever van de allochtoon Aboutaleb de Hypocriet, de heer Wilders en Rutten. Nee, het is makkelijk om langs de zijlijn te roepen wat mensen willen horen om stemmen te werven voor PVDA maar waar blijven de oplossingen???O, hypocriet.

 7. Als er iemand moet oprotten is het wel die wolf in schaapskleren. Hij kan beter zijn naam wijzigen. Aanleiding voor de daad in Frankrijk is welbekend. Zonder de actie van de broers goed te praten, maar deze actie is totaal geen verrassing. Satir is mensen repectloos beledigen en neerzetten om mensen het lachen te brengen. Als je dit op school had gedaan, zou er een schorsing boven je hoofd hangen. Dit heeft helemaal niets te maken met elke vorm van vrijheid. In plaats van dat deze verrader paal en perken stelt en beide acties afkeurt en hiermee laat zien dat hij de ” man” van de verbinding is, kiest deze sukkel wederom voor de verkeerde tactiek. Maar what is new, wij zijn niet anders gewend van deze nietsnut. Het wordt hoog tijd dat het gesprek inhoudelijk gevoerd wordt ipv emotioneel.

 8. Herman wordt hier gelijk gegeven door Rachid en Aziz. Maar het punt dat Aboutaleb maakt is dat om een land te maken moet je gemeenschappelijke waarden hebben. Heb je die niet en wens je je niet aan te passen dan moet je hier gewoon niet wezen. Dan moet je je biezen pakken en kun je je elders de godganse dag je voorhoofd tot bloedens toe blauw bidden. In Nederland zal verder niemand je missen.

 9. Marokkanen hebben moeite met de uitspraak van Abou Taleb die de spijker gewoon op zijn kop slaat. Waarom zou je in dit land willen blijven wonen als het je niet bevalt ? Als je gediscrimineerd wordt ? Als je zogenaamd mishandeld en bespuugd en uitgescholden wordt ? Als het je niet bevalt dan rot je toch lekker op ? Aanpassen of wegwezen !
  Klare taal van Abou Taleb en natuurlijk voelen veel Marokkanen zich aangesproken en (weer) gediscrimineerd. Man, rot je toch op !
  Marokkanen willen zich niet aanpassen in Nederland maar andersom vragen Marokkanen aan Afrikaanse vluchtelingen wel om zich geheel aan te passen aan hun cultuur, m.a.w. assimileren. Zo hypocriet zijn de marokkanen dus ook weer.

 10. Dat geldt ook voor jou Paul. Als je het bespugen van vrouwen gaat goedkletsen moet je hier niet wezen. Ik weet zo niet of er landen bestaan waar dit normaal is, maar dat is jouw probleem. In Nederland is dat niet acceptabel.

 11. ALS DE MAROKKAAN WEGGAAT WIE GAAT DAN STEMMEN OP ABOUTALEB?
  EN WIE GAAT GELD MAKEN VOOR ..
  EN WIE GAAT…
  EN WIE GAAT DE KONING VNA MAROKKO…
  EN WIE…
  EEN SAMEN LEVENING MAAK JE SAMEN VRIEND.

 12. Aboutaleb heeft met zijn Kersttoespraak het masker definitief afgezet. “Iedere moslim is een salafist”, zei hij. Dat geldt dus ook voor hem. Zijn doel is duidelijk: Ook ons land zal geleidelijk aan moeten islamiseren. Deze Rotterdamse burgemeester is een wegbereider daartoe.Aboutaleb heeft ook gezegd, dat hij het niet zal accepteren als zijn dochters met een niet-islamitische man thuis komen.Het is te hopen dat de Rotterdamse gemeenteraad deze wolf in schaapskleren herkend en Aboutaleb ontslaat…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.