‘Marokko staat zes jaar stil door straf CAF’

Nordin AmrabatDe straf van de Afrikaanse voetbalbond CAF maakt Marokko als voetballand kapot. Dat vindt international Nordin Amrabat. De Marokkaan spreekt zelfs van ‘een verloren generatie’ en ‘een zware klap voor het Marokkaanse voetbal’, zegt hij tegen Voetbal International.

Marokko moet van de CAF zwaar boeten voor het niet organiseren van de Afrika Cup dit jaar, vanwege de bedreiging van ebola. Het land mag in 2017 en 2019 niet meedoen aan het Afrikaanse titeltoernooi en moet bovendien een torenhoge boete betalen. De Afrikaanse voetbalfederatie CAF eist ruim 8 miljoen euro schadevergoeding en legde de Marokkaanse bond bovendien een boete van bijna 1 miljoen euro op.

‘Je maakt een voetballand kapot, je staat zes jaar stil.’ Volgens Amrabat is de straf buiten proporties. ‘Nu spelen we nergens meer om.’ (Bron/ lees verder: VI)

3 REACTIES

  1. Marokko en Tunesiƫ bekijken nu samen of ze uit de CAF willen stappen samen met andere Noord-Afrikaanse landen wegens misstanden bij het CAF en Afrika Cup. Dus fuck hun en die Afrika Cup.

  2. CAF en FIFA zijn een grote curupte zooitje. Marokko moet hier tegen vechten , want Marokko heeft niets misdaan en dat weet iedereen. En trouwens die Afrika cup stelt niets voor

  3. Fuck die CAF voorzitter de groote mafia ik heb zo heikel aan die aap hij kan amper lopen die bejaarden,alles Marokko en Tunesiƫ uitstapen dan volgen alle noord Afrikaanse landen dan heft CAF en groot probleem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.