Shizzle Comedy 21 februari in Theater Zuidplein

shizzle2Het is weer tijd! Het is weer bijna zover om je lachspieren te trainen. Zet je schrap want Shizzle Comedy keert terug voor een tweede editie! Shizzle Comedy is niet zomaar een comedy show. Het is een nieuw comedy concept: uniek, vol one-liners, actuele anekdotes, doordachte verhalen en improvisaties. Een vaste groep comedians deelt het podium met ervaren gasten én starters in het vak. Van jong tot oud en met welke roots dan ook. Kon jij er vorige keer niet bij zijn? Wil je het niet missen? Pak je kans en wees erbij op 21 februari 2015 bij Shizzle Comedy.

De leukste comedians keren terug naar Rotterdam. Zij komen niet alleen. Op deze avond kan je genieten van vele geweldige acts van onder andere comedian Rachid Larouz, Big Ed, Mo El Khamssi, Aries Sporkslede. Maar dat niet alleen, ook deze editie zal Spokenword artist YMP en de jongens RBdjan en Rocks van THC aanwezig zijn.

Het beloofd een mooi avond vol grappen, goede muziek en poetry te worden!

Voor kaarten kan je reserveren bij theater zuidplein te rotterdam via de website: www.theaterzuidplein.nl of bellen naar 010-2030203.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.