Saudi-Arabië wil inzet grondtroepen tegen IS

De Saudische koning SalmanDe strijd tegen de Islamitische Staat (SI) moet verder worden opgevoerd. Naast het bombarderen van verschillende doelen in Irak en Syrië moet de internationale coalitie ook “op de grond” aanvallen uitvoeren. Dat zegt de minister van Buitenlandse Zaken van Saudi-Arabië, prins Saud Al-Faisal.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry, is in Saudi-Arabië om te praten met de Golfstaten over de strijd tegen IS.

Kerry benadrukte donderdag dat ook het verdrijven van de Syrische president Bashar al-Assad een prioriteit blijft. Naast militaire druk, wil de hij de diplomatieke druk opvoeren om hierin te slagen. (Bron/ lees verder: NU.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.