Ook moskeebestuur Gouda twijfelt

Moskee GoudaOok het moskeebestuur zelf twijfelt eraan of de bouw van de el-Wahda moskee in Gouda doorgezet moet worden. Er is zoveel commotie, zelfs uit de landelijke politiek, dat een aantal leden met het project willen stoppen.

Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Vooral het feit dat premier Rutte en de fractievoorzitters zich hebben uitgesproken over wel of geen moskee heeft de moskeebestuurders aan het twijfelen gebracht. „We liggen zo onder vuur dat we er misschien maar helemaal van moeten afzien. Er is binnen het bestuur een sfeer ontstaan van ‘hier zijn we niet tegen opgewassen’,” zegt woordvoerder Said Boukayouh van El Wahda. (Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad)

22 REACTIES

 1. Waar ik grote bezwaren tegen heb is dat in Gouda al 2 moskeeën staan. Een moskee erbij is te veel van het goede. De bouw van een 3e (Marokkaans) moskee zal alleen maar leiden tot wedijverij. Want daar leeft deze bevolkingsgroep van, men laat graag zien dat zij beter zijn dan anderen. Status is heel belangrijk voor Marokkanen. Bovendien dient een 3e moskee niet het geloof maar de belangen van Marokkanen die zo extra in de gaten gehouden kunnen worden. De eis dat iedere Marokkaanse moslim € 1500 inleggeld moest voldoen, duidt al naar die richting op. En Marokkanen die weigeren dat bedrag te betalen, mogen geen gebruik maken van de diensten van de (toekomstige) moskee. Door zo een houding heeft de politiek terecht geconcludeerd dat de moskee maar niet moet komen. Dit is niet de schuld van de politiek maar de schuld van de Marokkaanse beleidsbepalers die weer eens blijk geven van een tweeslachtige houding. De grote winnaar ? Geert Wilders ! Dank u Marokkaanse medeburgers.

 2. Oh ja.. vergeten te vragen. Heeft iemand en rode dildo voor me met groene sterren erop. Graag ook gevuld met explosief materiaal. maar mocht er een IS beul tussen zitten die mij van achteren wil nemen, dan gaarne af te zien van die dildo..groetjes xxx

 3. Doe nou niet zo strontvervelend joh. Je weet toch zelf dat de meeste Marokkanen homos’ zijn vandaar jouw adoratie voor dildo’s. Ik zou zeggen, stuur je zus maar naar mij toe en ze zal van genot niets anders willen. En dat je onder mijn naam posting plaatst geeft precies aan hoe laf Marokkanen zijn. Bah, ik stem lekker op Geert Wilders want ik vind die Marokkaan Abou vele malen gevaarlijker dan Geert Wilders !

 4. Maar toch wil ik die dildo samen met zo’n lekkere grote behaarde haatbaard genomen worden. Mmm…ik raak er helemaal in de war van en raak mezelf helemaal kwijt.. heerlijk al die haren… en over 4 jaar stem ik voor sharia for Holland

 5. Een hoerentent als moskee ha ha ha zo zielig en laag zijn die mohammedanen. Volgende keer zal een stal als moskee worden gebruikt. Geen een geloof is zo decadent als mohammedanenisme

 6. Dupra,

  Je bent zeker nuttig. Jouw soort wordt na gebruik direct doorgespoeld. Alweer het bewijs dat Marokkanen alleen met hun lul denken.

 7. Ik hoop echt dat je het leven zult verlaten nadat je eerst min 5 jaar aan Aids, kanker en nog min drie ernstige ziektes hebt geleden vieze hond. Gatver, ik ben met de dag meer blij dat ik dit land heb verlaten. Wat een niveau zeg, gatver. En dan nog beweren dat het land niet rechts is.

 8. Aziz, een kakkerlak zal dit land nooit verlaten want een kakkerlak gedijt te goed in dit land. Jouw criminele broeders die dit land ontvlucht zijn komen hele snel terug naar Nederland omdat het leven hen in Marokko niet bevalt. Het luilekkerland waar alles van geboorte tot graf geregeld is heb je in Marokko niet. Maar dat weet jij elf ook want je woont gewoon in Nederland. Je bent net als jouw landgenoten–> theatraal gedrag vertonen.
  Ja, dat Europa nu de ogen open doet komt door jouw soort mensen; crimineel, te lui om te werken, geen bijdrage aan de samenleving leveren,. schelden en parasiteren. Nederland is niet rechts anders zou jij in dit land geen veilig heenkomen meer hebben. Het zit gewoon in je waanbeelden dat Nederland rechts is. Jouw broeder Abou Taleb geeft advies; bevalt het hier niet dan lever jeje Ned.j paspoort in en rot je lekker op. Duidelijk toch ?

 9. Aziz, liegen en bedriegen is een karaktertrek dat onderdeel uitmaakt van jouw cultuur. In de Koran worden moslims gestimuleerd om te liegen tegen anders gelovigen. Denk je werkelijk dat ik jou geloof dat je dit land verlaten hebt ? Terwijl duizenden Marokkanen een moord doen om hier naartoe te willen komen ? Ga je Moers maar voor de gek houden, Kafallah kind.

 10. Goed dat de politiek een duidelijk standpunt inneemt tegen Islamisering van Nederland. Goed dat de minister-president het islam tuig dat zo nodig moet afreizen naar Syrië om daar te vechten een enkeltje paradijs met heel veel hoeren toewenst. Goed dat de VVD zijn steun bij de bouw van de megamoskee in Gouda intrekt. Want dat een PvdA-er van Marokkaanse afkomst, nauw betrokken bij steun aan de bouw van de moskee, fundamentalistische ideeën erop na houdt, is een reden om deze moskeebouw per direct te staken.

 11. Welke IS beul wil mij van achteren nemen please.. daarna mag je me kop eraf snijden .. en die daarna met mij mond over men eigen kleine onbesneden pikki neerleggen.. getverderie

 12. Binnenland
  5 jaar voor schieten bij shop5 jaar voor schieten bij shop
  Rutte: Vertrek was onvermijdelijkRutte: Vertrek was onvermijdelijk
  Griep ebt langzaam wegGriep ebt langzaam weg
  Onderzoek brand seniorenflatOnderzoek brand seniorenflat
  ‘Tbs’er misbruikte dochter”Tbs’er misbruikte dochter’
  La Superba wint De InktaapLa Superba wint De Inktaap
  ‘Bats kende woelige tijden”Bats kende woelige tijden’
  Beroep tegen gasbesluit KampBeroep tegen gasbesluit Kamp
  Ophef om sollicitatie moslimaOphef om sollicitatie moslima
  Bejaarde springt van balkonBejaarde springt van balkon
  Buitenland
  Gevechten Taliban en het legerGevechten Taliban en het leger
  Eindelijk weer naar schoolEindelijk weer naar school
  Pegida strekt steeds meer mensenPegida strekt steeds meer mensen
  Wikipedia klaagt NSA aanWikipedia klaagt NSA aan
  Dubai: protest door gastarbeidersDubai: protest door gastarbeiders
  Abortussen Duitsland gedaaldAbortussen Duitsland gedaald
  Verstopping door condoomsVerstopping door condooms
  Radioactief kobalt gestolenRadioactief kobalt gestolen
  Eindelijk weer naar schoolEindelijk weer naar school
  Beeld fatale helikoptercrashBeeld fatale helikoptercrash
  Telesport
  Blessure zit Duarte dwars
  Franse wielrenner betrapt op epo
  Klap komt hard aan bij Rooney
  Ajax met Milik naar Oekraïne
  Greipel slaat toe in Parijs-Nice
  Privé
  Spannende nieuwe clip The Script
  Paul Weller en Chef’Special op Parkpop
  Vrouw Frans in onzekerheid
  Channing Tatum maakt nieuwe Ghostbusters
  Kijker wil vader Rimke in BZV
  DFT
  Juwelier Apple
  Nieuwe topman geeft CS vleugels
  Wikipedia klaagt NSA aan
  Randstad leidt in handel vol zorgen
  Chevron zet vaart achter afstoten…
  Vrouw
  Op vakantie met vrienden? Mij niet…
  ‘Ik gaf mijn adoptiezoontje terug’
  ‘Seksueel geweld tegen vrouwen blijft…
  Welk buiktype heb ik (en hoe krijg ik…
  8 spotgoedkope maaltijden
  Digitaal
  Wikipedia klaagt NSA aan
  Ex-Google-topvrouw Lee hoofd…
  Kluwer krijgt patent op zoeken in eigen…
  ‘CIA jaren bezig met kraken…
  Live-video streamen op Twitter met…
  Games
  Turkije wil Minecraft verbieden
  Beta World of Warschips binnenkort van…
  This War of Mine-DLC voor het goede doel
  Prey-makers bouwen mobiele horrorgame…
  Laatste DLC voor Borderlands: The…
  Reiskrant
  Indoor Brabant
  Bosbranden Kaapstad
  Prijzen tickets Air France KLM lager
  Waterweetjes
  Lente linzenplant op Landgoed Hackfort
  DFT Geld
  Hypotheekshop wil inzage in gegevens…
  ABP: mensen haken af bij dekkingsgraad…
  Amper effect gedwongen verkoop op…
  Klachtenregen over belastingaangifte
  Belastingtip van de dag!
  filmenuitgaan
  Spannende nieuwe clip The Script
  Paul Weller en Chef’Special op Parkpop
  Channing Tatum maakt nieuwe Ghostbusters
  Ed Sheeran maakt Bollywood debuut
  Benen Taylor 40 miljoen waard
  DFT Ondernemen
  Meer banen bij Nederlandse bedrijven
  Kort geding verhuurder V&D-pand Hengelo
  Batterijtas voor onderweg
  Werkgevers optimistischer over cao’s
  Home » Binnenland

  Deel op FB29 Share on Facebook

  di 10 mrt 2015, 13:06| lees voor
  Omstreden PvdA’er zwijgt tijdens debat moskee

  Alexander Bakker
  GOUDA –
  De PvdA in Gouda laat raadslid Khalid Tatou niet meer het woord voeren tijdens het slotdebat over de omstreden megamoskee. De volksvertegenwoordiger raakte in opspraak vanwege een foto waarop hij met de radicale prediker Tarik ibn Ali poseert tijdens een inzameling voor de moskee.
  Khalid Tatou
  Khalid Tatou
  Tatou was daar als vrijwilliger, maar was tegelijkertijd voor de PvdA woordvoerder in het dossier. De sociaaldemocraten zijn pleitbezorger van het islamitische prestigeproject.
  PvdA-fractievoorzitter Marion Suijker wil niet zeggen of de wisseling iets te maken heeft met de integriteitkwestie. “Ik voer als fractievoorzitter het woord. Dat is niet ongebruikelijk op besluitvormende raadsvergaderingen”, aldus Suijker.
  Tatou liet vorige week nog weten dat hij het wél zelf zou doen: “Vanaf het begin voer ik in dit dossier het woord en dat blijft gewoon zo bij de stemming.”
  De kans op een megamoskee op de voormalige Prins Willem-Alexanderkazerne is overigens minimaal. De initiatiefnemers lijken er vanwege alle ophef geen heil meer in te zien. In de gemeenteraad zijn alleen coalitiepartijen PvdA, GroenLinks, D66 en Gouda Positief enthousiast, maar dat is geen meerderheid. De stemming is morgenavond.

  Het blijven onbetrouwbare mensen die volgens hun geloof mogen bedriegen en liegen. Taqqiya is binnen hun geloof toegestaan. Goed nieuws dat die moskee er NIET komt. Dara neem ik vanavond nog een extra glas op.

 13. GOUDA –
  De PvdA in Gouda laat raadslid Khalid Tatou niet meer het woord voeren tijdens het slotdebat over de omstreden megamoskee. De volksvertegenwoordiger raakte in opspraak vanwege een foto waarop hij met de radicale prediker Tarik ibn Ali poseert tijdens een inzameling voor de moskee.
  Khalid Tatou
  Khalid Tatou
  Tatou was daar als vrijwilliger, maar was tegelijkertijd voor de PvdA woordvoerder in het dossier. De sociaaldemocraten zijn pleitbezorger van het islamitische prestigeproject.
  PvdA-fractievoorzitter Marion Suijker wil niet zeggen of de wisseling iets te maken heeft met de integriteitkwestie. “Ik voer als fractievoorzitter het woord. Dat is niet ongebruikelijk op besluitvormende raadsvergaderingen”, aldus Suijker.
  Tatou liet vorige week nog weten dat hij het wél zelf zou doen: “Vanaf het begin voer ik in dit dossier het woord en dat blijft gewoon zo bij de stemming.”
  De kans op een megamoskee op de voormalige Prins Willem-Alexanderkazerne is overigens minimaal. De initiatiefnemers lijken er vanwege alle ophef geen heil meer in te zien. In de gemeenteraad zijn alleen coalitiepartijen PvdA, GroenLinks, D66 en Gouda Positief enthousiast, maar dat is geen meerderheid. De stemming is morgenavond.
  Het blijven onbetrouwbare mensen die volgens hun geloof mogen bedriegen en liegen. Taqqiya is binnen hun geloof toegestaan. Goed nieuws dat die moskee er NIET komt. Dara neem ik vanavond nog een extra glas op.

 14. @ Paul: Je hebt echt niks te doen he? Je lult maar inhoudloos uit je nek. Je leeft in jouw eigen ziekelijkke wereldje en gelooft in jouw eigen sprookjes.

 15. Ik lees net in de krant dat een Nederlands gezin uit Doorwerth naar Duitsland is vertrokken. Kijk,dat noem ik nou iemand met eergevoel ! Maar al die maghrebis schijten in hun broek als ze moeten terugkeren naar hun land. Wel een grote mond maar de daad bij het woord voegen…..ho maar !

 16. http://www.misdaadjournalist.nl/2015/03/mariska-peters-21-haar-moordenaar-tbs-oom-liep-mee-in-de-zoektocht/

  Waarvoor zat de 51-jarige oom van Mariska Peters (21) in de Pompekliniek? Laatste fase van zijn behandeling, hij verbleef op een open afdeling. Genezen, dus, en niet gevaarlijk. Maar ik maak me sterk dat hij daar zat voor een zedenmisdrijf. Verkrachting, aanranding?

  Eerder was al bekend dat Mariska op de avond van zondag 8 februari had afgesproken met iemand met wie haar familie en vrienden kennelijk weinig ophadden. Mariska deed schimmig over de afspraak. Aan haar ouders vertelde zij naar een vriendin te gaan. Maar daar is zij nooit geweest, bovendien wist ook de vriendin van niets. Het lijkt erop dat ze stiekem had afgesproken met de oom. Twee weken na haar verdwijning werd ze, op 22 februari, gevonden in de Hatertse Vennen bij Nijmegen. Gewurgd. De oom voerde de leiding bij de zoektocht naar haar. Op de foto van de stille tocht, boven, loopt hij links. Met balk. Hij wist op dat moment al precies wat er aan de hand was.

  Mariska’s auto met daarin haar tas en portemonnee werd een dag na haar verdwijning niet ver van haar ouderlijk huis aangetroffen en was niet afgesloten. Haar stoffelijk overschot lag ruim acht kilometer verder. Vermoedelijk nam ze iemand in de auto mee die haar later ombracht, haar lichaam dumpte en Mariska’s auto vervolgens vlak bij haar huis neerzette. Dat het de dader niet om haar eigendommen maar om het meisje te doen was, blijkt uit het feit dat haar spullen in de wagen achterbleven. Opsporingstechnisch gezien geen al te moeilijke zaak: er zal dna-materiaal van de oom in de auto – en bij Mariska – zijn gevonden.

  Meer: zie hier (ook een link naar het filmpje. De balk dient men er zelf voor te denken)

  Aanvulling: Deze Johan zat in 2003 voor gewelddadige overvallen, in de tbs. Zelfde leeftijd, zelfde voornaam? Zelfde man? Zie hier

  Telegraaf, nu: “De 51-jarige man die dinsdag in de Nijmeegse Pompeklinkiek is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van Mariska Peters, is in 2004 veroordeeld voor het seksueel misbruiken van zijn dochter. Dat laat de familie van Mariska Peters weten.”

  Via Tros Vermist kan men nog naar het Facebook van de verdachte ( voor zo lang het duurt)

 17. http://m.marokko.nl/nieuws/36245/nederlandse-pedo-in-roemenie-opgepakt-om-misbruik-jongetjes/

  Nederlandse pedo in Roemenië opgepakt om misbruik jongetjes
  12 MAR 13:59
  16
  ALGEMEEN
  Een 53-jarige Nederlander is opgepakt in de Roemeense stad Sibiu omdat hij jongens seksueel zou hebben misbruikt.
  De slachtoffers zouden jonger dan 16 jaar zijn geweest. Dat meldt de Roemeense televisiezender PRO TV donderdag. Het is niet bekend om hoeveel jongens het precies gaat. De Nederlander woont in Sibiu in het midden van Roemenië. Zijn buren hadden de politie gewaarschuwd omdat ze vonden dat hij ongebruikelijk veel jonge jongens op bezoek kreeg.

  Uit het eerste onderzoek blijkt dat de man zijn slachtoffers kleding, voedsel en onderdak aanbood in ruil voor seksuele gunsten. Ook zou hij jongens naar zijn appartement hebben gelokt met het verhaal dat hij ze computerles zou geven. De Nederlander woont al jaren in Roemenië. Hij had er tot zijn pensionering een eigen bedrijf.

  Hij wordt donderdag voorgeleid aan de politierechter. Die beslist of hij dertig dagen lang vast moet blijven zitten in afwachting van een proces.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.