IS dreigt met aanslagen Witte Huis en Eiffeltoren

IS in SyriƫDe Islamitische Staat (IS) heeft in een 28 minuten durende audioboodschap opnieuw met aanslagen gedreigd in het Westen. Woordvoerder Abu Mohammed al-Adnani sprak over aanslagen tegen onder meer het Witte Huis in Washington, de Big Ben in Londen en de Eiffeltoren in Parijs.

In diezelfde boodschap, die vrijdag op het internet werd verspreid, kondigde al-Adnani de alliantie aan met de Nigeriaanse rebellengroep Boko Haram. ‘Moslims, jullie moeten naar jullie Staat komen, want we roepen jullie op om mee te doen aan de jihad. We sporen jullie aan om jullie aan te sluiten bij de jihad en bij jullie broeders in West-Afrika’, klinkt het.

Ook Rome, Jeruzalem en Kabul zullen straks in het bezit zijn van de beweging van Abu Bakr al-Baghdadi, is te horen in de audioboodschap. (Bron/ lees verder: Elsevier)

1 REACTIE

  1. De achterlijken trekken hun domme mond weer open en roepen op tot moord en verderf. Dat alles in naam van allah. May the dirty dogs burn in hell, for ever.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.