Gebroeders Ghali maken film over overvaller met schuldgevoel

HosselEen overval op een bejaarde man heeft geleid tot last van het geweten bij een van de overvallers. Dat is in het kort de strekking van de film ‘Hossel’, gemaakt voor en door bewoners uit stadsdeel Bos en Lommer, meldt AT5.

De film is al de derde productie van de twee broers van productiemaatschappij Lommer Light, Moemen en Mohamed Ali Ghali. Voor de film hebben ze geen subsidie ontvangen, maar juist eigen geld geïnvesteerd.

Vorige week ging de film in première en binnenkort is hij weer te zien bij Shortcutz. Het blijft niet bij één Hossel. Mohamed Ali Ghazi: ‘Wij geloven eigenlijk een beetje in karma. In het tweede deel van Hossel zal dat meer in de picture komen, dat hij (overvaller Issam, red.) problemen krijgt’.

De soundtrack van de film:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.