Eindhovende Halalpillen gaan de hele wereld over

HalalvitalHet Eindhovense bedrijf Halal Vital denkt een gat in de markt te hebben gevonden met hun uitvinding van ‘Halalpillen’.

Het zijn mineralen- en vitaminepillen, maar dan halal geproduceerd. De schil van een gewone pil wordt namelijk gemaakt van varkensgelatine en daarom mogen moslims deze eigenlijk niet innemen. “Moslims mogen normale pillen slikken, tenzij er een alternatief beschikbaar is. En dat alternatief bieden wij nu aan,” zegt een woordvoerder van het bedrijf.

Het Eindhovense bedrijf wil zich vooral op de grote moderne moslimmarkten richten, zoals Frankrijk, Duitsland, Engeland, Saoedi Arabië en de VS. De distributie vindt plaats vanuit Eindhoven en de verkoop vindt plaats via een nieuwe webshop. (Bron/ lees verder: Omroep Brabant)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.